Pomocnik Napisano 12 października 2009 #1 Napisano 12 października 2009 Hurtownia budowlana: HYDROSTAL BIS PHU Województwo: dolnośląskie Miasto: Radziejów Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/kujawsko-pomorskie/hydrostal-bis-phu
Gość arek Napisano 12 października 2009 #2 Napisano 12 października 2009 mają najtańsze materiały w Radziejowie, powiedział bym nawet że w powiecie, bardzo duży wybór wyrobów ze stali i pokryć dachowych dobrej jakości, potrafią doradzić
Gość jjj Napisano 22 października 2009 #3 Napisano 22 października 2009 Jaki doradztwo, o czym ty mówisz. Stal owszem wybór mają i ceny też spoko ale pozostałe towary..........
Gość fruta Napisano 28 października 2009 #4 Napisano 28 października 2009 Co? Co to oznacza: "ale pozostałe towary"? Jakie masz zarzuty? Czy tylko piszesz, żeby zrobić komuś koło pióra?
Gość Marcin Napisano 14 maja 2016 #5 Napisano 14 maja 2016 Ja ostatnio robiłem tam zakupy. Jestem bardzo zadowolony. Kupowalem laty metalowe i duży metraż blachy trapezowej. Dodam, ze o trapez pytałem we wszystkich hurtowniach w okolicy. Hydrostal mial najtaniej! Gorąco polecam!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się