Pomocnik Napisano 6 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 6 października 2009 Sprzęt gospodarstwa domowego: płyta, piekarnik, zmywarka, lodówka i okap, choć czasami na pierwszy rzut oka prawie niewidoczne, to z pewnością nieodłączne atrybuty kuchni. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/kuchnia/a/575-kuchenne-agd-czyli-wybieramy-sprzet-gospodarstwa-domowego Link do komentarza
Gość Monika Napisano 6 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 6 października 2009 Sprzęt AGD to w kuchni podstawa. Świetnie uzupełnia i modeluje, kształtuje przestrzeń. np. pięknie można wkomponować zmywarkę w ciąg szafek. Teraz jest mnóstwo lini inox np. Whirpool więc można pod kolor skompletować sprzęt. Nie słyszałam o lodówkach z telewizorem, chociaż widziałam nie jedną lodówkę LG, byc może do nas ona dotrze zza oceanu.... okapy to tez ważna opcja w kuchni. Jestem własnie na etapie wymiany i pare stad mi sie spodobało. Link do komentarza
Gość Maeve Napisano 6 października 2009 Udostępnij #3 Napisano 6 października 2009 Dobry sprzęt jest nie do zastąpienia. Taka lodówka side by side, czy porządna, wielofunkcyjna mikrofala potrafią naprawdę ułatwić codzienne życie i pozwolić na cieszenie się przebywaniem w kuchni :) Link do komentarza
Gość EWELA Napisano 3 stycznia 2010 Udostępnij #4 Napisano 3 stycznia 2010 no tak ale to tylko dla bogaczy ,niestety:) Link do komentarza
popey111 Napisano 27 lutego 2010 Udostępnij #5 Napisano 27 lutego 2010 W sumie artykuł ładnie napisany:) ale strasznie po łepkach:) Link do komentarza
Gość Karola Napisano 22 lipca 2018 Udostępnij #6 Napisano 22 lipca 2018 Ja mam wszystko w zabudowie, ostatnio tylko dokupiliśmy zmywarkę, bo juz była potrzebna i zamieniłam drobny sprzęt agd na multifunkcyjny robot kohersen, trochę z wygody i trochę z oszczędności miejsca. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się