Pomocnik Napisano 3 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 3 października 2009 Wygląd przyszłego domu w dużej mierze zależy od kształtu działki. Z powodu ograniczonej przestrzeni dość często trzeba dokonywać wyboru i zamiast budynku parterowego wznieść piętrowy. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/dzialka/a/542-ksztalt-dzialki-a-wyglad-przyszlego-domu Link do komentarza
Gość projektant Napisano 3 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 3 października 2009 \\\'może być trudno umieścić na niej dom z katalogu\\\' działka o nietypowym kształcie NIE JEST GORSZA od typowej działki. Czy wydając setki tysięcy złotych na zakup ziemi, planując wydać kolejne tyle na budowę domu nie warto zainwestować w indywidualny projekt, który będzie dostosowany zarówno do działki jak i do naszych potrzeb? Link do komentarza
Gość patrycja Napisano 17 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 17 listopada 2009 Przy wyborze projektu patrzy się czy dom pasuje do działki i czy wszystkie wymagane odległości spełnia. Na stronach z projektami są przedstawione rzuty domów razem z odległściami . Link do komentarza
kalumet Napisano 8 kwietnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 8 kwietnia 2011 ja mam nietypową działkęma kształt prawie trójkąta i ma mniej niż 2000m2a nie mam problemu z usytuowaniem na niej domubez problemu wszedłby dużo większy niż zaplanowałem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się