Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
W szkole też miałem problem ze zrozumieniem, dlaczego nie wolno stosować łącznie uziemiania i zerowania, chociaż w założeniu twórców programu nauczania, powinienem już mieć wiedzę, która pozwala to zrozumieć. Niestety, nawet te kilka klas szkoły jeszcze wtedy nie wystarczyło.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Tak myślałem - rezydentka mamie swojej na pewno pomoże -
To Chińczyk, dogadasz się? Problem polega na tym, że instalacja jest na gwarancji. I serwis instalatora w ogóle nie chce zdradzać żadnych szczegółów technicznych. Bo może te typy tak mają? W ogóle klient nie ma w aplikacji żadnych uprawnień, widzi tylko podstawowe dane i to z pewnym opóźnieniem. Natomiast serwis pełni funkcję admina i ma tam jakieś możliwości ustawiania parametrów zgodnie z tym, co uzgodnił z producentem albo dostawcą. Ale ja (klient) tego zakresu nie znam. I tylko kilka rzeczy wiem po cichu od montera, bo przecież aby wstawić baterie do szafki potrzebowałem je rozpiąć z okablowania (jedna waży 45 kg) i potem ponownie podłączyć. Dlatego działam przede wszystkim na tym, do czego mam dostęp, czyli wyłączniki i zabezpieczenia w rozdzielnicach,
-
Bede kladl białą fuge mapei kerapoxy, niestety na brzegach plytek mam sporo pozostalosci kleju szarego. Skrobie to na ile sie da ale caly czas widac ze klej tam jest. fuga 2-3 mm i nie mam jak wcisnac kawalka gabki zeby to domyc. Pytanie czy fuga odbarwi sie od kleju??
-
Ziemia tak u nas wyschła, że przepuszcza około 3 kubików wody dziennie do studni i tyle też codziennie wylewam w pole. A trawnik tak nasiąknięty, że chodzi się jak po gąbce, słychać jak wyciska się woda spod butów, a spadek gruntu ponad 10%. I to jest nie do wiary, że nie da się jakiegoś zabezpieczenia zrobić żeby nie wysysało tej baterii. A co producent falownika na to, że kradnie prąd? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy