almond84 Napisano 18 września 2009 Udostępnij #1 Napisano 18 września 2009 Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów tej firmy. Ja skorzystałem i to wspomnienie będę pamiętał do końca życia a przynajmniej tak długo jak nie będzie mnie stać na nową kuchnie. Napisze tylko kilka szczegółów na temat tej firmy. Realizacja zamówionej kuchni spóźniona była o ponad miesiąc, każdego dnia słuchałem różnego rodzaju usprawiedliwień. Kiedy w końcu kuchnia powstała po paru miesiącach zaczęła się rozpadać (fronty się rozklejają) spytałem specjalisty okazuje sie ze sa zrobione ze zwykłej płyty meblowej zamiast MDF. Zgłosiłem reklamacje niestety w umowie mam zapisane tylko rodzaj frontu a nie materiał wykonania i Pan mi powiedział ze taki chciałem!!Nie odpuszczę tej sprawy wiec pewnie skończy się w sądzie ale was mogę przestrzec. Omijajcie [nazwa firmy usunięta przez moderatora] z Bielska-Białej szerokim łukiem!!!Jeżeli was też coś takiego spotkało to piszcie Link do komentarza
KAROI Napisano 25 września 2009 Udostępnij #2 Napisano 25 września 2009 Cytat Nie odpuszczę tej sprawy wiec pewnie skończy się w sądzie ale was mogę przestrzec. Omijajcie [nazwa firmy usunięta przez moderatora] z Bielska-Białej szerokim łukiem!!! Mam kolegę w Bielsku-Białej (jeszcze ze szkoły). Właśnie urządza dom. Prześlij mi z łaski swojej nazwę tej firmy na priv. Nie zaszkodzi ostrzec kumpla Link do komentarza
Jan_13 Napisano 27 września 2009 Udostępnij #3 Napisano 27 września 2009 Cytat Realizacja zamówionej kuchni spóźniona była o ponad miesiąc, każdego dnia słuchałem różnego rodzaju usprawiedliwień. Kiedy w końcu kuchnia powstała po paru miesiącach zaczęła się rozpadać (fronty się rozklejają) spytałem specjalisty okazuje sie ze sa zrobione ze zwykłej płyty meblowej zamiast MDF. Zgłosiłem reklamacje niestety w umowie mam zapisane tylko rodzaj frontu a nie materiał wykonania i Pan mi powiedział ze taki chciałem!! Podłość ludzka (a właściwie firmowa) nie zna granic! Link do komentarza
Mathir Napisano 28 września 2009 Udostępnij #4 Napisano 28 września 2009 almond84, napisz jeszcze ile zapłaciłeś (mniej więcej) za to cudo? A może jakieś zdjęcia tej ruiny? Link do komentarza
Super B Napisano 29 września 2009 Udostępnij #5 Napisano 29 września 2009 Mathir, zlituj się! Człowieku, gość ma roz......ną kuchnię, a ty mu głowę fotkami zawracasz! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się