KAROI Napisano 21 grudnia 2009 Udostępnij #51 Napisano 21 grudnia 2009 Owszem, temat jakby zniknął ze środków masowej deinformacji Link do komentarza
acia Napisano 22 grudnia 2009 Udostępnij #52 Napisano 22 grudnia 2009 Zniknął bo "Coraz bliżej Świeta, Coraz bliżej Święta.." więc apteki zarabiają na biovitalach i innych dopel hercach, a w marketach nie trzeba już napędzać na maseczki bo ludzie i tak wydają furę pieniędzy. Po nowym roku temat znowu odżyje (oby nie) Link do komentarza
Super B Napisano 23 grudnia 2009 Udostępnij #53 Napisano 23 grudnia 2009 Cytat Zniknął bo "Coraz bliżej Świeta, Coraz bliżej Święta.." więc apteki zarabiają na biovitalach i innych dopel hercach, a w marketach nie trzeba już napędzać na maseczki bo ludzie i tak wydają furę pieniędzy. Po nowym roku temat znowu odżyje (oby nie) Nic dodać, nic ująć! Chociaż szkoda, że to działa w ten sposób Link do komentarza
Jolka3 Napisano 6 stycznia 2010 Udostępnij #54 Napisano 6 stycznia 2010 Byłam na stronie grypa666... tam coraz mniej o grypie, a coraz więcej o wielkim syjonistycznym spisku. Nie wiem jak wy, ale ja tego nie kupuję!!! Link do komentarza
Mathir Napisano 7 stycznia 2010 Udostępnij #55 Napisano 7 stycznia 2010 Cytat Byłam na stronie grypa666... tam coraz mniej o grypie, a coraz więcej o wielkim syjonistycznym spisku. Nie wiem jak wy, ale ja tego nie kupuję!!! Zajrzałem Chyba rzeczywiście gonią w piętkę Link do komentarza
Konfi Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij #56 Napisano 10 lutego 2010 Tam nie ma już nic o grypie. To jakaś strona walcząca z wyimaginowanym spiskiem żydowskim. Nie trawię takich tekstów! Link do komentarza
Bopet Napisano 12 lutego 2010 Udostępnij #57 Napisano 12 lutego 2010 PARANOJA! To strona, na której część ludzi dyszy nienawiścią! Link do komentarza
Mathir Napisano 22 lutego 2010 Udostępnij #58 Napisano 22 lutego 2010 A grypa świńska po prostu zniknęła! Ale przekręt! Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 22 lutego 2010 Udostępnij #59 Napisano 22 lutego 2010 Chodził chłopina z batem Sprzedawał bydło rogate Na tatarek, na wędlinkę Wszyscy brali wołowinkę Obok sąsiad miał dziobate Czemu wszyscy te rogate? Ależ drób też dobry jest No i nie ma BSE Kasa rosła, rosło stadko Wszystko dalej szło by gładko Gdyby nie hodowca świń Ty interes lepiej zwiń Ja od kur nam straszną chrypę Twe dziobate mają grypę Puścił zaraz w świat nowinę Ludzie! Tylko wieprzowinę A za płotem biedak stoi Źle wygląda, bo na soi Ale już zaciera ręce Teraz to ja lody kręcę Od Meksyku aż do Mińska Straszna grypa… i to świńska Wstał hodowca rogacizny Po kryzysie leczył blizny A tą soję metodycznie To zmieniają genetycznie I tak koło się zamyka Od koryta do kurnika A po głowie chodzi pointa Czy to chore są zwierzęta? Link do komentarza
Bopet Napisano 23 lutego 2010 Udostępnij #60 Napisano 23 lutego 2010 Brawo! Strzał w sedno! Link do komentarza
Jolka3 Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij #61 Napisano 25 lutego 2010 Teraz ta strona, to głupie rasistowskie bagno!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się