Skocz do zawartości

Pomóż Lence...

Recommended Posts

• 3 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Ładnie i czysto w graciarni, grzyby były podsypywane nawozem.
    • To finska grupa metal symphonic - Nightwish. I pierwsza z czterech ballad Sleeping Sund ( Ballads of the eclipse). Jak chcesz, moge wyslac na priv calosc nagrania, mam jeden z ich discow.
    • Mam ważne pytanie dotyczące graciarni... co to za utwór 
    • Cd nastepuje    W pierwotnym zalozeniu, w graciarni mialy byc metalowe regaly, ktore czekaly w piwnicy na swoj moment, a na scianach przykrecone polki. I wtedy trafily sie mebelki, ktore ktos oddawal za darmo. Jeden regal byl juz zmontowany, i ten zostal, ale doszlam do wniosku, ze nie ma sensu bawic sie z polkami, skoro prosciej bedzie poukladac rzeczy w szafkach. Na szczescie nie wszystko sie zmiescilo, dzieki czemu graciarnia zachowala swoj status graciarni i nazwa pozostaje adekwatna do przeznaczenia tego pomieszczenia . W planach jest zainstalowanie zaslony. Moze... Kiedys... Nawiasem mowiac, na olx w dziale "oddam" pojawiaja sie od czasu do czasu duzo fajniejsze meble. Bylby jednak problem z pozbyciem sie obecnych i przewiezieniem drugich. Zreszta, nie dajmy sie zwariowac...   Ups... Chcialam wkleic kilka zdjec , ale nie moge ich odnalezc. Zginelo, przepadlo kilka plikow (albo folderow, nigdy nie wiem, czy plik to zbior folderow, czy folder to zbior plikow ). Na pewno nie zmobilizuje sie, by zrobic inne zdjecia, wiec wkleje maly filmik, ktory przygotowalam dla znajomych   20251010_161505.mp4   Chyba lepiej kliknac na trzy kropki o ogladac go w wersji  PIP   ----------------   Kilka dni temu wstalam skoro swit okolo 12-tej i wyszlam po troche szyszek na rozpalke. Wrocilam z tym        Troche oble te szyszki 
    • W koszu dodałęm łaty starałem sie nie dziurawić srodka jednak jakos podeprzeć. Chodziłem po tym przez chwile wydawalo sie solidnie skrecone. Zastanawiam sie z czego wynika to 50cm? Przy 50 cm i domknieciach np 3cm "na oko"  wyglada wystarczająco i na tyle nie przeszkadzajaco zeby dachówki oprzeć jeszcze na łatach. Mam dach 35 st wiec całość wyglada dość stromo. Puscic wode z weza i sprawdzić czy sie przelewa?   Jedna z duzych firm sprzedaje cos takiego (innowacja)   Co do dachówek ze zdjęcia to tylko przymiar. Chce je przyciąć i zostawić w koszu po 5 cm od osi w obie strony.    Blacha niestety stalowa, powlekana, ocynkowana ale jeszcze tego nie zamykałem wiec mam jeszcze okazje wymienić
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...