kropeczka_ns Napisano 9 września 2009 #1 Napisano 9 września 2009 Pytanie jak w temacie. Bo okazuje się że nie wystarcza przetarcie miękką ściereczką jeśli coś kapnie pod garnek i się przypali. Próbowałam cifem ale tak do końca super się nie doczyściło.
acia Napisano 10 września 2009 #2 Napisano 10 września 2009 W sklepach AGD lub w marketach na stoiskach ze sprzętem AGD znajdziesz specjalne płyny do płyt ceramicznych w Lidlu jest też do tego celu preparat W5, spróbuj tym.Pozdrawiam
Mathir Napisano 11 września 2009 #3 Napisano 11 września 2009 Tak! Ten W5 jest doskonały! Bardzo polecam!
mirrzo Napisano 13 września 2009 #4 Napisano 13 września 2009 Można też położyć szmatkę nasączoną wodą. Po niedługim czasie "brud" namięknie, a wtedy... Bardzo ekelogicznieJak mnie żona "dopuści" do sprzątania, tak robię. Dłużej to idzie niż chemią, a efekt ten sam.PS Żona i tak poprawia
kropeczka_ns Napisano 15 września 2009 Autor #5 Napisano 15 września 2009 dzięki napewno spróbuje waszych sposobów:)
liberta Napisano 17 września 2009 #6 Napisano 17 września 2009 ja polecam płyn w sprayu "tytan". też nie jest drogi, a w miarę skuteczny. ale przy użyciu polecam stosowanie rękawić, bo to niesamowicie niszczy dłonie!! Po jednym użyciu miałam strasznie suche. Rzadko używam rękawić do sprzątania (niegdy nie mogę "dosprzątać" w nich), ale przy tym naprawdę warto je mieć.
kropeczka_ns Napisano 20 września 2009 Autor #8 Napisano 20 września 2009 musze coś kupic koniecznie i to jutro bo masakra jak mi wszystko zostaje co się przypaliło...
janekluki Napisano 20 września 2009 #9 Napisano 20 września 2009 Cytat musze coś kupic koniecznie i to jutro bo masakra jak mi wszystko zostaje co się przypaliło... produkty tytana sa najlepsze na wszytko ,czy przypalone czy zakamienione czy WC ,nie ma lepszego nic na rynku polecam
kropeczka_ns Napisano 23 września 2009 Autor #12 Napisano 23 września 2009 kupiłam właśnie to coś. Złe nie jest ale wypróbuje też tytana napewno bo tak super to nie doczyściło...
mirrzo Napisano 23 września 2009 #13 Napisano 23 września 2009 Spróbuj najpierw wody. Polej i poczekaj, aż "zmięknie"Potem to jak w TV. Lekki ruch szmatką
Super B Napisano 24 września 2009 #14 Napisano 24 września 2009 Trzeba troszkę poczekać przed wytarciem preparatu. Brud z pewnością odmięknie, tak jak pisze mirrzo
KAROI Napisano 30 września 2009 #16 Napisano 30 września 2009 Warto też użyć takich:NIEMIECKICH ŚCIERECZEK DO CZYSZCZENIA PŁYT CERAMICZNYCH, STALI NIERDZEWNEJ I SZKŁAMicrofaserwymiar: 20 x 20 cmopakowanie: 3 sztściereczka przeznaczona do czyszczenia: szkła, płyt ceramicznych, płyt kuchennych, stali nierdzewnej, kafli itpstrona z niebieskimi napisami przeznaczona jest do czyszczenia mocnych zabrudzeń, żółta strona przeznaczona jest do końcowego czyszczenia, wypolerowaniahttp://miniceny.com.pl/pl/sciereczki-do-cz...nych-szkla.html
kropeczka_ns Napisano 4 października 2009 Autor #17 Napisano 4 października 2009 dzisiaj wyczyścił płytę mój szanowny małż używając tego mleczka które kupiłam taki wyczyn przytrafił mu się po raz pierwszy ale płta jest czyściutka. Ma chłop talent chyba...
mirrzo Napisano 4 października 2009 #18 Napisano 4 października 2009 Bo wszyscy panowie mają TALENT. Kobiety jakoś tego nie dostrzegają. Może tylko czasem
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się