Pomocnik Napisano 8 września 2009 #1 Napisano 8 września 2009 Hurtownia budowlana: Euro Klinkier Województwo: zachodniopomorskie Miasto: Szczecin Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/zachodniopomorskie/euro-klinkier
Gość S.Szymanowski Napisano 8 września 2009 #2 Napisano 8 września 2009 Świetna profesjonalna obsługa i wysoka jakość produktów. Szybki transport na miejsce budowy. Polecam tą firmę!!Jak ktoś szuka materiałów wysokiej jakości to tylko firma Euro-klinkier. I do tego miła obsługa.
Gość Stały klient Napisano 15 kwietnia 2011 #3 Napisano 15 kwietnia 2011 Jak dla mnie Firma na 5. Bardzo miła obsługa i fachowa pomoc.Możliwość negocjacji cenowej.Pozdrawiam przesympatyczne dziewczyny.
Gość Marcin Napisano 26 kwietnia 2011 #4 Napisano 26 kwietnia 2011 Wysoka jakość produktów i usług. Jakość obsługi, miła atmosfera. Profesjonalna firma, nie boję się zostawić pieniędzy budując własny dom.
Gość Lila Napisano 15 kwietnia 2015 #5 Napisano 15 kwietnia 2015 W EURO-KLINKIER kupiłam materiał na budowę całego domu,łącznie z dachówką i rynnami(ceny mają najtańsze,porównywałam z innymi hurtowniami).Polecam oddział na ul.Pyrzyckiej w Szczecinie.Super obsługa,transport zawsze na czas,pracownicy bardzo pomocni przy doborze materiałów.Dziś się rozliczyliśmy z faktur .Dziękuję pięknie za miłą obsługę ,pozdrawiam serdecznie Lila z Pniewa :):)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się