justyna&łukasz Napisano 31 sierpnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 31 sierpnia 2009 witamprosze o informacje jakie obecnie są koszty robocizny za schody wylewane 18-stopniowe z półpietrem?? Link do komentarza
acia Napisano 1 września 2009 Udostępnij #2 Napisano 1 września 2009 Ja razem z robocizną i materiałem (beton i stal do zbrojeń) za schody do piwnicy 14 stopni + schody na poddasze 17 stopni ze spocznikiem (półpiętro) zapłaciłam 8 tys.Pozdrawiam Link do komentarza
kingaj Napisano 1 września 2009 Udostępnij #3 Napisano 1 września 2009 cześć Aciato tanio Ci policzyli:))widzę że w ogóle jesteś szczęściarą w tematach cenowychu mnie schody kosztują ok 6 tyś bez spocznika, ilośc stopni 18 Link do komentarza
acia Napisano 1 września 2009 Udostępnij #4 Napisano 1 września 2009 Cześć kingajWiem oni w ogóle za wszystko dość tanio mnie podliczyli.Pozdrawiam Link do komentarza
Marcin123 Napisano 1 września 2009 Udostępnij #5 Napisano 1 września 2009 Myślałem, że to dużo taniej wychodzi. Robociznę miałem wliczoną, ale sadziłem, ze schody wylewane kosztują około 4 tyś. Za to drugie tyle trzeba zapłacić za pokrycie ich drewnem, czyli jakieś 400 zł za stopień. Czy u was też jest tak drogo? Link do komentarza
acia Napisano 1 września 2009 Udostępnij #6 Napisano 1 września 2009 Jeśli czytałeś mój post to ja właśnie zapłaciłam jakieś 4 tys. za schody, bo jak pisałam 8 tys to za "dwie" szt. (ja mam schody do piwnicy w garażu, a schody na piętro-poddasze w holu ) razem materiał z robocizną. Obłożenie drewnem to 200 - 400 zł za stopień zależy jakie drewno i czy podstopnice również chcesz obkładać, bo ja tylko stopnie (tak mi się podoba).Pozdrawiam Link do komentarza
Marcin123 Napisano 1 września 2009 Udostępnij #7 Napisano 1 września 2009 Cytat Jeśli czytałeś mój post to ja właśnie zapłaciłam jakieś 4 tys. za schody, bo jak pisałam 8 tys to za "dwie" szt. Ups, nie doczytałem. Przepraszam. Link do komentarza
acia Napisano 1 września 2009 Udostępnij #8 Napisano 1 września 2009 Cytat Ups, nie doczytałem. Przepraszam. No. Tym razem wybaczam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się