Skocz do zawartości

jak urządzić pokój????

forium1

Recommended Posts

Napisano
mój pokój jest na poddaszu ma 380cm na 240cm okno balkonowe i dzwi są na ścianach 380cm mam spad dachowy bez spadu to 155cm wysokości normalna to 250cm a tam gdzie spad to 98cm
chce mieć takom szafę pół szafy to półki a pół na wieszaki

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
Cytat

mój pokój jest na poddaszu ma 380cm na 240cm okno balkonowe i dzwi są na ścianach 380cm mam spad dachowy bez spadu to 155cm wysokości normalna to 250cm a tam gdzie spad to 98cm
chce mieć takom szafę pół szafy to półki a pół na wieszaki

czy ktoś mi pomorze
Napisano
forium1, albo ja mam chwilowy problem z czytaniem ze zrozumieniem, albo ty masz problem z wyrażeniem tego, o co ci chodzi. Napisz więc jeszcze raz... Czego oczekujesz od uczestników forum BD?
Napisano
Cytat

forium1, albo ja mam chwilowy problem z czytaniem ze zrozumieniem, albo ty masz problem z wyrażeniem tego, o co ci chodzi. Napisz więc jeszcze raz... Czego oczekujesz od uczestników forum BD?

chodzi mi oto że zamiast tych dwóch szaf będę miał jedną takom dwudrzwiową nie wiem jak je rozmieścić żeby było jak najwięcej miejsca do poruszania się . a teraz zrozumiałeś czy mam to jeszcze bardziej uprościć plis pomocy
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Rzeczywiście pokój mało ustawny. Szczególnie, że chcesz mieć tam spora szafę. Problem byłby mniejszy, gdyby ten właśnie mebel był wykonany na zamówienie. Ta ściana na której masz biurko była by idealna tylko, że szafa musiałaby być u góry ścięta i wpasowana pod skos. Wtedy biureczko stawiasz na teraźniejszym miejscu szafy (i dzięki temu masz wiecej światła do pracy) a łóżko zostawiasz na miejscu. Ewentualnie robisz całkowite przemeblowanie. Wstawiasz szafę na ścianę na której teraz stoi łóżko a łóżko tam gdzie masz biurko. Tylko i tu polecałbym skośną szafę. Nie wiem tylko, czy to co jest na tej ścianie co biurko to nie jest kaloryfer. Jeśli tak to mamy większe schody. Trzeba pomyśleć dłużej:P
  • 1 rok temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 7 miesiące temu...
Napisano
hmmm ciężka sprawa, ale może jak szukasz inspiracji do tego jak urządzić pokój zajrzysz sobie na stronę firmy n-design, moim zdaniem mają bardzo ciekawe aranżacje i na śmiało się możesz na nich wzorować.
Napisano
Moim zdaniem chyba najlepiej sprawdzą się tutaj meble na zamówienie. Możesz wtedy spokojnie dopasować wymiary do pomieszczenia bez obawy,że coś pójdzie nie tak. Pozostaje wybrać jedynie dobrą firmę.
  • 3 lata temu...
Napisano
Cytat

niedawno premierę miał np profil gk led czyli technologia dekoracyjnych list pokojowych.

Kiedyś "dekoracyjny" list to pisało się na papeterii ozdobnej, a teraz to się technologia nazywa icon_biggrin.gif
Napisano (edytowany)
Ciekawe na jakie rozwiązanie ostatecznie zdecydował się autor,jeżeli wątek jest aktualny to koniecznie daj znać na forum. Poza tym nie wspominasz nic o oświetleniu,a waśnie tym zajmujemy się na co dzień i służymy swoją radą,pomocą podczas wyboru. Edytowano przez Ligeroo (zobacz historię edycji)
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Najlepiej kup zrób na wymiar taką szafę i wtedy możesz wszędzie je ustawić gdzie ci się podoba. Bo jeśli kupisz taką to faktycznie będziesz miał problem.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...