Sylwuś Napisano 8 sierpnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 8 sierpnia 2009 Witam Chciałem kupić kwas solny aby zlutować rynny zajmuję się obróbkami o dziwo nie ma go w sprzedaży dla osób tylko dla firm prawdopodobni bierze udział w produkcji narkotyków . Link do komentarza
katekkarla Napisano 8 sierpnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 8 sierpnia 2009 allegrohttp://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=kwas+solny Link do komentarza
agata_i_sebastian Napisano 8 sierpnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 8 sierpnia 2009 Cytat Witam Chciałem kupić kwas solny aby zlutować rynny zajmuję się obróbkami o dziwo nie ma go w sprzedaży dla osób tylko dla firm prawdopodobni bierze udział w produkcji narkotyków . to fakt, ja kupowałem na firmę. Na osobę fizyczną ponoć nie ma szans zakupu, podpisuję sie coś tam przy zakupie. Link do komentarza
Sylwuś Napisano 9 sierpnia 2009 Autor Udostępnij #4 Napisano 9 sierpnia 2009 Witam Chodziło mi o stężony a nowy kwas solny prawdopodobnie jest rozcieńczony. A tak na marginesie co jeszcze producenci narkobiznesu wymyślą . Tylko nie z cukru ani z soli. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się