sumaseb Napisano 23 lipca 2009 #1 Napisano 23 lipca 2009 Witam, szukając wymarzonego projektu natrafiłem na fajna prezentacje projektów domów - witrualny spacer MTM Styl. Widziałem już takie filmy np. ogladając witrualne muzea. Ale przy projektach domow to mnie totalnie zaskoczyło. Sprawdzcie samihttp://www.projektygotowe.com/wirtualny_spacer.asp
Mathir Napisano 2 sierpnia 2009 #3 Napisano 2 sierpnia 2009 A ja mam kłopoty z instalacją. Mógłby mi to ktoś... kawoławicznie wyłożyć?
Rafal63 Napisano 5 sierpnia 2009 #4 Napisano 5 sierpnia 2009 Cytat A ja mam kłopoty z instalacją. Mógłby mi to ktoś... kawoławicznie wyłożyć? Prawdopodobnie Twój system nie dopuszcza do instalacji. Nad oknem otwiera sie belka z informacja, ze sys. zapobiegl instalacji prog. i czy chcesz dopuscic do zainstalowania. U mnie tak bylo. Mam nadzieje, ze pomoglem.Co do wizualek, one rzadko oddaja rzeczywistosc. Wiem, bo sam robilem. Nie najlepsze, ale mniej lub bardziej, jest to zawsze sciema. Jak w dzisiejszej cyfrowej fotografii. Czy moze myslicie, ze ten pokój jest naprawde taki duzy?By rafal63 at 2009-02-05
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się