Skocz do zawartości

Nagrywarka z HDD

Recommended Posts

Napisano
Chciałem zapytać, czy istnieją, a właściwie, czy są dostępne na rynku jakieś nagrywarki z hdd, na których można nagrywać kilka programów jednocześnie (o tej samej godzinie)?
Napisano
Podobno w Japonii są już nagrywarki z kilkoma tunerami. Tylko patrzeć jak będą w Polsce. Ale za prawdziwość tej informacji (znalezionej w necie) nie biorę odpowiedzialności. Chociaż na logikę biorąc... coś takiego musi się pojawić.
  • 5 tygodnie temu...
Napisano
Faktycznie potrzebny będzie model z kilkoma tunerami. Takie rozwiązania to nie żadna nowość, tyle że mało popularne, bo koszty produkcji są wyższe. Podejrzewam, że bardziej opłacalne mogą być dwie tańsze nagrywarki z HD.
Napisano
Kurczę... icon_smile.gif Ja tu kombinuję o "kosmicznym" urządzeniu z kilkoma tunerami... Przychodzi el-instalator i od niechcenia rzuca pomysł, który powinien być dla każdego oczywisty... oczywisty, ponieważ jest logiczny. Ale widać z logiką jestem ostatnio na bakier. Szacunek el-instalator. Uświadomiłeś mi jak wielkie blokady umysłowe miewam icon_smile.gif
Napisano
Powiem wam na pocieszenie, że u siebie też takie "zaciemnienia" obserwuję, ale podobno jak się je jeszczze rejestruje to, z człowiekiem nie jest jeszcze całkiem źle icon_smile.gif
Przyszło mi do głowy to rozwiązanie, bo często "supernowości" są tak potwornie drogie, że naprawdę dwie typowe nagrywarki mogą być tańsze. No i jak jedna się zepsuje, to zostaje nam jeszcze druga!
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Ja jeszcze nie spotkałam się z taką nagrywarką, ale jak już jest w Japonii to tylko patrzeć jak u nas się pojawi:) Jedyna moja rada jest taka, że proponuje zajrzeć do sklepów internetowych z RTV, może tam uda Ci się coś takiego znaleźć lub jest jeszcze taka opcja, że uda się taką nagrywarkę sprowadzić z zagranicy, jeżeli nie jest dostępna nigdzie w Polsce.
Napisano
Jak się ma TV cyfrową to zazwyczaj w dekoderze jest już nagrywarka. Ponieważ i tak nie można z niej nic zrzucić na płytę więc wypada mieć również "prawdziwą" nagrywarkę... w tym momencie możemy już nagrywać dwa programy na raz a trzeci oglądać icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Jak się ma TV cyfrową to zazwyczaj w dekoderze jest już nagrywarka. Ponieważ i tak nie można z niej nic zrzucić na płytę więc wypada mieć również "prawdziwą" nagrywarkę... w tym momencie możemy już nagrywać dwa programy na raz a trzeci oglądać icon_smile.gif

W sumie racja icon_smile.gif
Napisano
U mnie też nagrywarka to sposób na obejrzenie czegoś , co jest nadawane o jakiś nieludzkich porach. Drugi plus to możliwość przewijania reklam.
Mój sprzęt to już dziś staroć bez HDD, ale oglądam b. mało i na moje potrzeby wystarcza. Za to oglądając normalnie telewizję często odechciewa mi się przy 2-3 bloku reklamowym icon_sad.gif
  • 4 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...