aleksakos Napisano 24 czerwca 2011 Udostępnij #51 Napisano 24 czerwca 2011 Ja bardzo lubię poleżeć sobie w mojej wannie. Jasne, jest trochę babrania z myciem, itd. ale dla mnie to była najlepsza inwestycja zeszłego roku ;D nic mnie tak nie odpręza jak wylegiwanie się w ciepłych bąbelkach ja mam akurat oryginalną wanny jacuzzi od Jacuzzi, ale pewnie można znaleźć coś tańszego Link do komentarza
pomyslove Napisano 29 października 2013 Udostępnij #52 Napisano 29 października 2013 Przepraszam, że odświeżam tak stary wątek, ale temat jest dla mnie bardzo na czasie. Tzn. może nie do końca ten, bo piszecie o jacuzzi domowym, a ja mam pytanie, co sądzicie o tych ogrodowych minibasenach z hydromasażem i z podgrzewaną wodą? Bardzo mi się takie coś spodobało, może to kolejna rzecz, na którą będziemy oszczędzać, gdy już kupimy samochód... Ale chciałabym poznać Wasze opinie. Link do komentarza
tavish Napisano 5 listopada 2013 Udostępnij #53 Napisano 5 listopada 2013 Cytat Przepraszam, że odświeżam tak stary wątek, ale temat jest dla mnie bardzo na czasie. Tzn. może nie do końca ten, bo piszecie o jacuzzi domowym, a ja mam pytanie, co sądzicie o tych ogrodowych minibasenach z hydromasażem i z podgrzewaną wodą? Bardzo mi się takie coś spodobało, może to kolejna rzecz, na którą będziemy oszczędzać, gdy już kupimy samochód... Ale chciałabym poznać Wasze opinie. basen ogrodowy to fajna rzecz, choć na taki z hydromasażem chyba nie zdecydowalbym się. Trzeba dość często czyścić dysze co jest pracochłonne (biorac pod uwage ze w basenia posiedzisz tylko w kilka dni w roku zapewne) a i kosztowne Link do komentarza
Olszaaa Napisano 7 stycznia 2015 Udostępnij #54 Napisano 7 stycznia 2015 Bardzo chciałabym mieć jacuzzi, uwielbiam długie kąpiele w wannie , a tu jeszcze opcja z hydromasażem etc. ;) Zawsze marzyło mi się np. takie: Duże, dla dwóch osób, idealne ;) Jednak, kiedy przeczytałam wcześniejsze opinie i komentarze na temat jacuzzi, to już mniej mi się podoba ten pomysł i wolałabym, jak ktoś napisał- prysznic z hydromasażem Link do komentarza
parman Napisano 1 października 2015 Udostępnij #55 Napisano 1 października 2015 Jeśli tylko masz odpowiednie warunki to jak najbardziej - to trochę miejsca zajmuje, więcej niż klasyczna wanna. Tylko pamiętaj, że te sprzęty które widzisz w marketach to zabawka, one kompletnie nic nie dają, ale też sam się o tym przekonałem dopiero po wymianie sprzętu na nowy. Link do komentarza
Rose Napisano 16 listopada 2016 Udostępnij #56 Napisano 16 listopada 2016 Jacuzzi jest świetne, ja bym bardzo chciała mieć w domu jacuzzi bo uwielbiam te bąbelki i przyjemny masaż. Popieram. Link do komentarza
Ninna Napisano 16 listopada 2016 Udostępnij #57 Napisano 16 listopada 2016 Ja chyba też zdecydowałabym się na taki zakup. A co myślicie o takim ogrodowym? Sądzicie, że basen czy dżakuzi jest lepsze? Chciałabym sobie zrobić takie mini spa w ogrodzie i się zastanawiam, ale raczej podoba mi się ta druga opcja, taki hydromasaż to fajna sprawa. Link do komentarza
natalka_87 Napisano 9 grudnia 2016 Udostępnij #58 Napisano 9 grudnia 2016 oooojjjj niech będzie co tydzień jakiś kłopot - ja marzę o jacuzzi, marzę i marzę. Jak będę kiedyś obrzydliwie bogata to będę miała to ustrojstwo xD xD jacuzzi + muzyka + wino i mogę odpoczywać Link do komentarza
Gość Napisano 13 grudnia 2016 Udostępnij #59 Napisano 13 grudnia 2016 Żona za pewne by chciała jacuzzi, jednak ja wolałbym się zdecydować na prysznic z hydromasażem. Oszczędność miejsca w łazience za tym przemawia ;) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się