a_linkowski@poczta.fm Napisano 24 czerwca 2009 Udostępnij #1 Napisano 24 czerwca 2009 Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie mam do wyboru kilka kotłów na eko groszek lub eko groszek i miał z podajnikiem tłokowym tylko nie mam pojęcia jaką firmę wybrać, a mam do wyboru:1. Galmet2. Kotlon3. Kielar4. Koterm5. Per-eko6. SAS7. ZębiecZ góry dziękuję za podpowiedź. Link do komentarza
Escape Napisano 24 czerwca 2009 Udostępnij #2 Napisano 24 czerwca 2009 Ten etap mam już za sobą. Dziwię się że nie umieściłeś w spisie pieca Taurus Gaur. To jest podobno bardzo dobry tłokowiec. Poszukuje o nim opinii. Z tym że chyba i tak stanie na ślimakowym Lingu. Link do komentarza
KAROI Napisano 2 sierpnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 2 sierpnia 2009 A może jednak warto pomóc a_linkowski@poczta.fm? Na który z wymienionych kotłów warto postawić? Link do komentarza
Super B Napisano 3 sierpnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 3 sierpnia 2009 A może moderator zrobiłby z tego sondę w dziale sondaże? Link do komentarza
mirrzo Napisano 3 sierpnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 3 sierpnia 2009 Ja stawiam na gaz - zawsze Link do komentarza
adamis Napisano 3 sierpnia 2009 Udostępnij #6 Napisano 3 sierpnia 2009 Zdecydowanie tłokowce. Najmniej problemowe. Jedyny ich minus, to zwykle mniejsze kosze zasypowe. Polecam Taurus Gaur (Protech Karo) Link do komentarza
Escape Napisano 22 sierpnia 2009 Udostępnij #7 Napisano 22 sierpnia 2009 Ogólnie bardzo dużo ludzi poleca Taurus Gaur. Link do komentarza
Anetaneta Napisano 4 września 2009 Udostępnij #8 Napisano 4 września 2009 Witaj, na podstawie własnych doświadczeń mogę Ci z ręką na sercu polecić piec na eko-groszek firmy per-eko. Sama mam ksr 25 kw od dwóch lat i sprawuje się bardzo dobrze. Serwis też mają bardzo sprawny i ok. Na początku miałam problemy z uruchomieniem, myślałam, że coś było uszkodzone, ale okazało się, że coś tam nasi fachowcy źle podłączyli. A panowie tylko poprawili i nic nie marudzili!Piec mam z zasobnikiem. W lekką jak ostatnio zimę paliwo z zasobnika wystarczało na prawie tydzień (utrzymując temp. w domu 24st), więc wystarczało zajrzeć raz na jakiś czas i sprawdzić czy wszystko ok. Ale jak wcześniej były mrozy ponad -20st. to tak na dwa dni. pozdrawiam Link do komentarza
Escape Napisano 9 września 2009 Udostępnij #9 Napisano 9 września 2009 Kiedy rozeznawałem temat Per-Eko miały jedne z najgorszych opinii. Link do komentarza
Anetaneta Napisano 17 września 2009 Udostępnij #10 Napisano 17 września 2009 Cytat Kiedy rozeznawałem temat Per-Eko miały jedne z najgorszych opinii. tak z ciekawości, kiedy robiłeś rozeznanie? Interesuję sie bo użytkuję, póki co nic mnie w jego pracy nie niepokoi, ale jestem ciekawa. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się