plutek Napisano 1 czerwca 2009 Udostępnij #1 Napisano 1 czerwca 2009 Co sądzicie o tym projekcie? Projekt domu Lara 3 Przymierzałem się do domu Lara j ednak był trochę za mały. Teraz widzę, że MTM Styl zrobił większą wersje. Trochę nie przekonuje mnie wspólna sypialnia dla dzieci - natomiast patio jest genialne. Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 4 czerwca 2009 Udostępnij #2 Napisano 4 czerwca 2009 czy on ma tylko jeden pokój na górze? Na takiej powierzchni? Domek wizualnie ciekawy choć nie w moim stylu moze , ale dla mnie zdecydowanie mało praktyczny- tylko jeden pokój na górze - a gdzie przenocujesz gości? Ile Was jest? Dla mnie to jest dom dla pary bez dzieci. A z kolei jak na dom dla dwóch osób - duży. Link do komentarza
acia Napisano 4 czerwca 2009 Udostępnij #3 Napisano 4 czerwca 2009 Moim zdaniem ten dom to jedno wielkie marnowanie przestrzeni tak jak napisała "Kropeczka" jak na rodzinę z dziećmi za mało pomieszczeń jak na dwoje ludzi za duża powierzchnia. Mi się nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje Link do komentarza
sumaseb Napisano 21 lipca 2009 Udostępnij #4 Napisano 21 lipca 2009 Widzę że podobają ci sie nowoczesne projekty najlepiej z przeszklonym salonem. Szukałem rózniez projketu dla siebie w podobnym stylu, ale z conajmniej 3 sypialniami. Znalazłem coś takiegohttp://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/4344-diuna.htmlprojekt super, zreszta mtm styl daje rade i robi fajne rzeczy. Pytanie tylko czy zagospodarowanie przestrzenne w Twojej okolicy pozwala na budowe domu be spadów. Ja mogę o tym zapomnieć, musze szukac czegoś bardziej tradycyjnego. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się