Skocz do zawartości

Zyrandol do salonu

Bumax

Recommended Posts

Napisano
Niedawno malowalismy salon-kolor granat. Postanowilismy tez wymienu=ic stary żyrandol. Przegladajc rózne wzory i modele,ten spodobał nam sie najbardziej robi wrazenie,ale czy bedzie pasowłą do tego koloru scian??

DSC01446.jpg

Napisano
Myślę, że tak, a nie macie elementów wykończenia w różowawym kolorze, np. marmur ? Tak mi się wydaje, że to byłoby idealne zestawienie i ciemne ciężkie drewniane meble, kniecznie super masywne. A tak nawiasem mówiąc to dosyć droga ta lampa.....
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Myślę, że żyrandol będzie pasować do granatu. Jednak rzeczywiście, najlepiej będzie się prezentować w dużym salonie, gdzie będzie miał niejako "swobodę" i nie będzie niczym ograniczony. Fajnie by było jakby w salonie znalazly się również dodatki kryształu, bądź też jakiś łososiowy, różowawy kolor, który komponowałby się z tym żyrandolem. Wtedy rewelacja! Pomyślcie o jakiś dodatkach, by takie żyradola nie zostawić "samego sobie", bo wtedy może nie pasować do całości wystroju.
Napisano
jaki sliczny zyrandol!
i z pewnoscia bedzie pasowal do granatowych scian, co zreszta widac na samym zdjeciu, ktorego tlo jest granatowe przeciez icon_wink.gif ladnie bedziecie mieli w swoim przyszlym salonie icon_wink.gif
gratuluje dobrych wyborow icon_wink.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
za równo kolory jak i sam żyrandol piękne! sama mam fioła na ich punkcie. w ogóle brawa za zdecydowanie! mało kto w naszym kraju wybiera tak zdecydowane kolory i aranżacje;]
  • 4 tygodnie temu...
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Do mnie przemawiają bajeranckie świeczki. Np. lubię bardzo świece z myin.pl bo są zupełnie niecodzienne. Może nie są najtańsze, ale za to bardzo ładne i fajnie się spalają. No i mają dość szybką wysyłkę. Co do żyrandola, to radziłbym raczej coś prostego.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...