artykul Napisano 9 kwietnia 2009 #1 Napisano 9 kwietnia 2009 Witam,Zna ktoś jakąś godną polecenia firmę zajmującą się budową domów w okolicy Warszawy za w miarę rozsądną cenę??Pozdrawiam.
Z. Ostrowski Napisano 9 kwietnia 2009 #2 Napisano 9 kwietnia 2009 nie wiem czy wczesniejsza odpowiedź doszłaWkleiłam ogłoszenie firmy mojego znajomego Pana OstrowskiegoSzanowni Państwo, nasza firma to przede wszystkim świetni fachowcy z długoletnim doświadczeniem.Specjalizujemy się w:1. pracach budowlano - remontowych, 2. montażu ogrodzeń – typu siatka,3. wykonujemy elewacje z cegły klinkierowej Naszą Firmę charakteryzuje:• Zdolność przystosowania się do wymagań Klienta • Umiejętność dotrzymania uzgodnionych terminów• Utrzymywanie ścisłych kontaktów z dostawcami usług i materiałów, co zapewnia optymalne ceny oraz szybkie rozwiązywanie problemów.• Stosowanie nowoczesnych technik realizacji (najnowsze technologie) i materiałów. Oferujemy solidność, uczciwość, wysoką kulturę i etykę zawodowąZbigniew Ostrowski – tel. 513 27 19 32
artykul Napisano 10 kwietnia 2009 Autor #3 Napisano 10 kwietnia 2009 Witam Dziękuję bardzo za pomoc, na pewno zadzwonię żeby się zorientować w cenach .Pozdrawiam.
stolorbud Napisano 10 kwietnia 2009 #4 Napisano 10 kwietnia 2009 stolorbud RóżanMazowieckie Polska Email: stolorbud@wp.plTelefon: 693-808-775USŁUGI STOLARSKIE - BUDOWA DOMÓW Z BALABudujemy domy z bali sosnowych łączonych na drewniane kołki i uszczelniane . Łączymy drewno na głębokie wpusty ciesielskie wykonane z milimetrową dokładnością, jest to tradycyjna metoda ciesielska. Stosujemy tylko surowiec krajowy.USŁUGI:STOLORBUD OFERUJE:domy z bala nowego, z konstrukcji, przenoszenie i zestawianie starych domów-tarasy-schody-budowa ogrodzeń tarcica-deska podłogowa-stolarka ogólno-budowlana
Sambir Napisano 22 maja 2009 #5 Napisano 22 maja 2009 Witam.Jestem przedstawicielem polsko-ukraińskiej ukraińskiej firmy , która jest zarejestrowana w Polsce. Firma ma swoich fachowych pracowników z Ukrainy i zajmuje się budową i wykończaniem domu. Jeżeli Pana zainteresowała moja propozycja, to czekam na odpowiedź na e-maila lub kom: 507-170-480.Pozdrawiam,Iryna
artium Napisano 25 maja 2010 #6 Napisano 25 maja 2010 Witam,Nasza firma zajmuje się projektowaniem wnętrz, wykończeniami wnętrz, budownictwem oraz fotografią dekoracyjną.Oferujemy:- projekty w postaci rysunków oraz wizualizacji 3D- dokumentacje: rozmieszczenie punktów el. Przyłączy wodnych, ew.wyburzeń itp.- dobór materiałów,mebli, kolorystyki, sufity podwieszane- Dekoracje ścienne, fototapety (fotografia art.) dobrane kolorystycznie i tematycznie do wnętrza- indywidualne projekty i wykonanie oświetleń- kosztorys- podświetlane sufity- malowanie pomieszczeń- hydraulika- elektryka- budowa nieruchomości itp.OD FUNDAMENTÓW PRZEZ PROJEKT WNĘTRZ DO WYKOŃCZENIA POD KLUCZ.CENY DOSTOSUJEMY DO BUDŻETUTANIO, SZYBKO, SOLIDNIEZapraszam do współpracyArtiumPrzemysław Szmitkowskitel.668-077-072przemek@artium.plwww.artium.pl
omeggo Napisano 14 listopada 2010 #7 Napisano 14 listopada 2010 Zatrudnienie dobrej i rzetelnej firmy budowlanej to nie jest najłatwiejsze zadanie, trzeba zwracać uwagę nie tylko na ceny, także na materiały wykonania itd. warto też pytać ludzi ze środowiska o opinie. Coraz popularniejsza staje się budowa z prefabrykatów, moim zdaniem to dobre rozwiązanie.
mysza223 Napisano 14 listopada 2010 #8 Napisano 14 listopada 2010 się polecęhttp://picasaweb.google.com/msbud1msbud1@gmail.comMaciej
NowakTomek Napisano 14 grudnia 2010 #9 Napisano 14 grudnia 2010 Cytat Witam,Zna ktoś jakąś godną polecenia firmę zajmującą się budową domów w okolicy Warszawy za w miarę rozsądną cenę??Pozdrawiam. Moge polecić ekipę pana Dariusza Kmiecia z b500pl, budowali mój domek letniskowy pod wawą, nie mam numeru (gdzie poleciał) ale poszukaj na stronie.
bogdanski64 Napisano 16 grudnia 2010 #10 Napisano 16 grudnia 2010 Cytat Witam,Zna ktoś jakąś godną polecenia firmę zajmującą się budową domów w okolicy Warszawy za w miarę rozsądną cenę??Pozdrawiam. Bogdański GÓRALE 600-829-451 e-mail bogdanski64@op.pl obecnie w Ładzyniu koło Mińska do świąt kilka ciekawych budów w ok Warszawy posiadam 12 ludzi Cytat Witam,Zna ktoś jakąś godną polecenia firmę zajmującą się budową domów w okolicy Warszawy za w miarę rozsądną cenę??Pozdrawiam. Bogdański GÓRALE 600-829-451 e-mail bogdanski64@op.pl obecnie w Ładzyniu koło Mińska do świąt kilka ciekawych budów w ok Warszawy posiadam 12 ludzi
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się