Skocz do zawartości

Kicia nie chce rybki

Recommended Posts

Napisano
Zastanawiam się co zrobić by przekonać kicie by jadła gotowaną rybkę. Do tej pory jadła ją z wielką chęcią, ale ostatnio rybka stoi a kicia nawet jej nie tknie. Macie jakiś pomysł? Może coś dodać do tej rybki?
Napisano
nie wiem jak to zrobić z rybką. Do pokarmu puszkowego typu whiskas takiego o smaku np. kaczki z groszkiem, dodawałam kropelkę mleczka, robił się wtedy sos kremowy mój kot to jadł z przyjemnością.
Ale do ryby nie wiem czy bym ryzykowała icon_wink.gif
Napisano
  Cytat

Zastanawiam się co zrobić by przekonać kicie by jadła gotowaną rybkę. Do tej pory jadła ją z wielką chęcią, ale ostatnio rybka stoi a kicia nawet jej nie tknie. Macie jakiś pomysł? Może coś dodać do tej rybki?

Rozwiń  

A po co wmuszać w kota coś czego nie chce??... zwierzak najlepiej wie czego mu potrzeba
Napisano
Jeśli je inne rzeczy to nie ma się co przejmować po prostu ma dość rybki i już. Pewnie za jakiś czas znowu przyjdzie jej na rybkę smaczek icon_smile.gif
Pozdrawiam
  • 4 miesiące temu...
Napisano
witam
wiorcia a zastanowiłaś się, że może kicia nie jest humorzasta tylko ryby coś nie tak ? Ileż to razy kupi się piękne mięsko - na ludzkie oko - a kicia nie dość, że nie ruszy to jeszcze potrzepie czterema łapkami ?
One doskonale wyczuwają co takie mięska w sobie zawierają icon_biggrin.gif
  • 6 lata temu...
Napisano
Po siedmiu latach od wystąpienia problemu to kicia raczej już dawno odeszła do krainy wiecznych łowów.
  • 5 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...