Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ciekawe... Ja na wschodzie spędziłem ładnych paręnaście lat i jakoś tego nie zauważyłem. Pewnie skrywali przede mną tę ich wyrafinowaną technikę. Tajniaczyli się chyba.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez zapas: Już nie przesadzaj, to nie czasy I czy II WŚ gdzie ruski naród był zacofany i nie obeznany z wynalazkami cywilizacji. Obecnie u ruskich technika jest bardziej rozwinięta aniżeli u Nas. Ciężka to mówić ale taka jest prawda. -
No nie? A powinni przecież słać Ruskim! Może by sołdaty przestali kraść stare kible w Ukrainie, bo pierwszy raz takie cuda ujrzeli na własne oczy...
-
Komentarz dodany przez zapas: Tak, tusk nas wypierdoli bez mydła. Kto jest winien tych cen jak nie rząd! Czekajmy jak prąd podniosą, cenę gazu wywindują a ukraińcom kasę naszą ślą. Do czego my się doczekali aby obcokrajowiec miał się lepiej niż rodowity mieszkaniec. -
Komentarz dodany przez zapas: Tak, tusk nas wypierdoli bez mydła. Kto jest winien tych cen jak nie rząd! Czekajmy jak prąd podniosą, cenę gazu wywindują a ukraińcom kasę naszą ślą. Do czego my się doczekali aby obcokrajowiec miał się lepiej niż rodowity mieszkaniec.
-
-
Popularne tematy