Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: RCMB

Recommended Posts

Napisano
Totalny brak obsługi!!! Znaleźć kogoś z obsługi, to jakby wygrać w totolotka!
  • 2 miesiące temu...
Gość Katarzyna
Napisano
Bardzo brudno... podobno nie mają sprzątaczki, więc wcale się nie dziwię:)
Jeden sprzedawca zajmuje się całym asortymentem, więc poziom obsługi jest jaki jest... Każdy nie może wiedzieć wszystkiego....
  • 2 miesiące temu...
Gość Właściciel Firmy
Napisano
Fatalny Kierownik Centrum! (chyba Andrzej się nazywa o ile dobrze pamiętam). W żadnej innej firmie budowlanej na terenie Lubaczowa nie ma tak niekompetentnego człowieka na takim stanowisku.
  • 1 miesiąc temu...
Gość Majster!!!!
Napisano
Obsługa jak w STODOLE a nie Majstrze!!! Obsługa chyba sama nie wie co po tam jest. Sami nie wiedzą jak się nazywają..... Kierownik Centrum Sz. A. jak dobrze przeczytałem ma wiedzę budowlaną na poziomie pracowników. Kondolencje!
Napisano
RCMB - Majster w Lubaczowie - ceny powiedzmy średnie, natomiast obsługa kiepska a nawet fatalna. W sklepie budowlanym właściwa obsługa to podstawa.
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Wchodzi się do nich jak do porzuconego magazynu, cisza, wokół nikogo, nie wiadomo czy to otwarte czy nie. Sprzedawcy odwracają wzrok od klientów, udając zainteresowanie towarem. Nie lubię tam chodzić, a jak już pójdę to z przymusu.
  • 2 lata temu...
Gość Firma - Usługi budowlane
Napisano
Jako firma jestem bardzo zadowolony z obsługi, która jest miła, sympatyczna i szanuje klienta. Pracownicy zawsze są na swoich stanowiskach, zawsze doradzą i pomogą. Jestem bardzo zadowolony. POLECAM POLECAM POLECAM!!!
  • 2 lata temu...
Napisano
Obsługo zblizona do poziomu ZERO !Jak można traktowac tak klientów?Nawe nie chce mi sie pisac jak traktowani sa klienci bo brak słow!! ŻENADA
  • 2 miesiące temu...
Gość FRANEK
Napisano
JAK MA BYĆ WIDAĆ SPRZEDAWCE JAK JEDEN ZAJMUJE SIE WSZYSTKIM TOWAREM DOSTAWAMI ITP

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...