bambus23 Napisano 4 października 2008 Udostępnij #1 Napisano 4 października 2008 Witam,Proszę o radę...Staram się o kredyt hipoteczny w DOMBANKU ok. 220tys.Wszystko z mojej strony jest OK, warunki spełnione. Po 8 mc starań podpisaliśmy umowę 4 WRZEŚNIA 2008r.I tu zaczyna się mój problem...Minął miesiąc i wypłaty 1 transzy nie ma! Mój doradca twierdzi,że bank nie ma środków na wypłatę. W banku info,że mają całą masę wypłat i przekładają termin wypłaty co kilka dni.W umowie mam jasno napisane, że wypłata ma być do 7 dni! Minął miesiąc...Powpłacałam zaliczki na materiał i dla wykonawców. Jestem stratna ok 7 tys.Jest szansa na pokrycie choć części tej kwoty przez bank???BĘDĘ OGROMNIE WDZIĘCZNA ZA KAŻDĄ RADĘ. Link do komentarza
TERMINATORsiemianowice Napisano 5 października 2008 Udostępnij #2 Napisano 5 października 2008 jedyna rada to się sadzić jeżeli wszystko jest na papierze .....jeżeli by było odwrotnie na pewno byście się spotkali w sadzie Link do komentarza
demografik Napisano 8 października 2008 Udostępnij #3 Napisano 8 października 2008 DomBank? Ludzie...kto was tam wysłał... Link do komentarza
Leopold Napisano 10 stycznia 2009 Udostępnij #4 Napisano 10 stycznia 2009 Możnaby nagłosnic tą sprawe,do TVN CNBC Biznes napisac... urzędnicy i bankierzy boją sie tylko mediów:) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się