marcela115 Napisano 3 października 2008 Udostępnij #1 Napisano 3 października 2008 Witam forumowiczów, Jestem na etapie wyboru projektu, do zakupu i budowy długa droga, zastanawiam się nad projektem DOSKONAŁY, buduje może ktoś ten dom i może się podzielić wrażeniami. Nie mogę również w net znaleźć zbyt wielu info, a IMHO projekt jest bardzo ciekawy. http://www.extradom.pl/projekt-domu-DOSKON...tm_medium=forum Link do komentarza
rosenfield Napisano 6 października 2008 Udostępnij #2 Napisano 6 października 2008 O kurcze! ale fajny!! I widzę, że ludzie nawet chętnie go budują. Bardzo interesujące...Szukałem czegoś zupełnie innego ale to z pewnością zweryfikuje moje dalsze decyzje w kwestii wyboru projektu. Pozdrawiam Link do komentarza
krolik-p Napisano 17 lutego 2010 Udostępnij #3 Napisano 17 lutego 2010 Witam serdecznie. Moim faworytem również jest projekt "Doskonały" Jestem na etapie wyboru projektu.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informację związane z budową, kosztami, użytymi materiałami, interesuje mnie również powiększenie garażu. Wszelkie informacje i zdjęcia są mile widziane. Mój e-mail p.krolik@poczta.fmJuż nie wspomnę o tym, że bardzo chętnie obejrzałbym projekt w trakcie realizacji w woj.Łódzkim lub Mazowieckim.Pozdrawiam i proszę o pomoc. Link do komentarza
dagigor Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 9 kwietnia 2010 Witam, Zaczynamy budowe w polowie maja. Nie mamy jeszcze kosztorysu domu. Wiele zrodel podaje, ze to ok 500tys, czy tak rzeczywiscie jest? Czy mozna zobaczyc ten dom w okolichac Krakowa/ Katowic?Bede wdzieczna za wskazowki, sugestie i zdjecia:).dagigor@o2.pl Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się