lukasik Napisano 21 lipca 2008 #1 Napisano 21 lipca 2008 Witam!Jakiej firmy wybraliście dachówki na dach? I z jakich względów?? Co myślicie o Roben??Pozdrawiam
Oceanos Napisano 21 lipca 2008 #2 Napisano 21 lipca 2008 Cytat Witam!Jakiej firmy wybraliście dachówki na dach? I z jakich względów?? Co myślicie o Roben??Pozdrawiam niezła.
Monika M. Napisano 19 listopada 2008 #3 Napisano 19 listopada 2008 Cytat Witam!Jakiej firmy wybraliście dachówki na dach? I z jakich względów?? Co myślicie o Roben??Pozdrawiam Mi polecają dachówkę Jopka -ma nasiąkliwość do 2 % - ponoć żadna inna nie ma tak niskiego tego parametru, a to jest bardzo ważne.
cesary4 Napisano 20 listopada 2008 #4 Napisano 20 listopada 2008 Witam, klade u siebie dachowke falista Robena Kasztan. Wielu znajomych ma wlasnie Robena, jedni dluzej inni krocej i jak do tej pory nikt nie narzeka, rowniez dekarz twierdzi ze w zasadzie nie spotkal sie z reklamacja na te dachowke. Nie polecam dachowki Robena Falista Plus jest ona wieksza niz zwykla dachowka Falista i sporo tansza, ale zostaje duzo odpadow z tego powodu ze przy wiekszej powierzchni dachowki ceramika sie wygina i nie pasuje pozniej przy ukladaniu. I kiepsko wyglada taka wielka na dachu.pozdr
stokrotka.35 Napisano 18 stycznia 2010 #5 Napisano 18 stycznia 2010 Ja mam robena Monze plus koloru czarnego - baaaaaardzo ładnie wygląda imam nadzieję że będzie długo w nienaruszonym stanie leżała na moim dachu
kropeczka_ns Napisano 19 stycznia 2010 #6 Napisano 19 stycznia 2010 tez roben:) chyba jest najpopularniejsza. Polecil mi ją szef firmy która mi budowala dom, ma dobre doświadczenia z tą dachówką.
miki3 Napisano 20 stycznia 2010 #7 Napisano 20 stycznia 2010 roben króluje na składach budowlanych, ale na moim dachu leży TONDACH romańska 12, kolor czarny, pełna glazura bardzo ważne bo mieszkam koło lasu
m.trybulec Napisano 25 stycznia 2010 #8 Napisano 25 stycznia 2010 Jeśli Roben to teraz najlepiej glazura - Bornholm (typ S) albo zwykła zakładkowa Fleming. Kolor jest taki czarnobrązowy. Trochę szkoda, że tylko jeden.
stokrotka.35 Napisano 22 kwietnia 2010 #9 Napisano 22 kwietnia 2010 A to ROBEN MONZA PLUS i komin własnego pomysłu ( jeszcze bez czapki )
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się