milydaniel Napisano 24 maja 2008 Udostępnij #1 Napisano 24 maja 2008 Witam mam zapytanie???jaki budynek i czy budynek mozna postawic na działce rekreacyjnej, a jaki na letniskowej??jakie sa warunki zabudowy???chciałbym postawic dom jednorodzinny czy moge???prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
jacek44 Napisano 29 maja 2008 Udostępnij #2 Napisano 29 maja 2008 Cytat Witam mam zapytanie???jaki budynek i czy budynek mozna postawic na działce rekreacyjnej, a jaki na letniskowej??jakie sa warunki zabudowy???chciałbym postawic dom jednorodzinny czy moge???prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko zależy od przeznaczenia terenu w planie zagospodarowania gminy. Jeżeli działka będzie rekreacyjna czy letniskowa, to tylko taki budynek możesz postawic. Budynek rekreacyjny czy letniskowy niczym się nie różni tylko nazwą.Inną sprawą jest, że nie ma ograniczen prawnych w wygladzie budynku, budynek rekreacyjny może duzo lepiej wyglądac od niejednego budynku mieszkalnego, nikt ci nie zabroni wykonania ogrzewania, ocieplenia budynku itp. pewnie nie będziesz mógł się tylko zameldowac. Znam hangary na sprzęt pływający, których wygląd przypomina piekne wille.Najlepiej jak zapytasz sie w gminie lub wystapisz o warunki zabudowy i wtedy będziesz mial wszystko na pisnie.Pozdrawiam Link do komentarza
Learner Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #3 Napisano 30 maja 2008 Cytat pewnie nie będziesz mógł się tylko zameldowac. Nie można? Hmm , nawet na pobyt czasowy? Link do komentarza
jacek44 Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #4 Napisano 30 maja 2008 Cytat Nie można? Hmm , nawet na pobyt czasowy? Z tego co wiem nie ma już zameldowań na pobyt czasowy Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się