anarose711 Napisano 14 maja 2008 Udostępnij #1 Napisano 14 maja 2008 szukam realizacji projektu lmp 117czy ktos rowniez jest w trakcie lub przed rozpoczeciem budowy tego domu? Link do komentarza
marcus Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij #2 Napisano 4 stycznia 2009 witam,projekt ten kupiłem w tamtym roku ,na dzień dzisiejszy jestem dom jest juz wykonczony i musze przyznac ze w rzeczywistosci wyglada o wiele lepiej niz na projekcie wprowadzilem kilka zmian ,,miedzy innymi zabudowalem wiatę garazową dzieki czemu uzyskałem dodtkowe pomieszczenia ,dom jest bardzo przestrzeny ,tak wiec , jezeli lubisz duze ,jasne ( okien jest sporo i dosyc duze ) przestrzenie to bedziesz bardzo zadowolona ,podaj mi swoj email to wysle ci pare fotek pozdrawiam marcus Link do komentarza
anarose711 Napisano 4 stycznia 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 4 stycznia 2009 marcus ,super zdjecia ,musze przyznac ze nie spodziewalam sie ze ten dom ma az taki potencjał,wystroj wnetrz na prawde super ,o ile mialam wczesniej jakies obiekcje co do tego projektu ,to teraz one zniknęły bardzo dziekuje za fotki Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się