Skocz do zawartości

Historia edycji

daggulka

daggulka

Dotarły panele podłogowe ... piękne są 🙂 Winylowe na pióro-wpust, ze zintegrowanym podkładem 🙂

Takie chciałam. Ciemniejsze niż jasno szare ściany, żeby zachować kontrast 🙂

IMG_20260327_115742.jpg

IMG_20260327_115728.jpg

Te panele pod spodem ten podkład mają taki ... hmmm, gumowany. Tak się zastanawiam, czy pierdzielnąć je miejscowo punktami na mamuta do podłoża :scratching:

Pewnie nie ma takiej konieczności, ale będą dylatacje pod ścianami i nie chciałabym, żeby panele mi się przemieszczały ... więc chyba "chwycimy" je w kilku punkcikach na tego mamuta, niech już jest pewne :) 

Nadmienię, że panele grubości 6,5 mm i będą kładzione na istniejące płytki podłogowe :) 

daggulka

daggulka

Dotarły panele podłogowe ... piękne są 🙂 Winylowe na pióro-wpust, ze zintegrowanym podkładem 🙂

IMG_20260327_115742.jpg

IMG_20260327_115728.jpg

Te panele pod spodem ten podkład mają taki ... hmmm, gumowany. Tak się zastanawiam, czy pierdzielnąć je miejscowo punktami na mamuta do podłoża :scratching:

Pewnie nie ma takiej konieczności, ale będą dylatacje pod ścianami i nie chciałabym, żeby panele mi się przemieszczały ... więc chyba "chwycimy" je w kilku punkcikach na tego mamuta, niech już jest pewne :) 

daggulka

daggulka

IMG_20260327_115742.jpg

IMG_20260327_115728.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...