dzięciołcioł Napisano 7 kwietnia 2008 #1 Napisano 7 kwietnia 2008 nie chcę klasycznych płytek w łazience, jednocześnie drewno tam jakoś mi nie pasuje:/ myślałam o kamiennej mozaice ale nie wiem czy te rzeczy można zamontować na podłodze? Macie może coś takiego?Albo wiecie gdzie szukać?
adamis Napisano 9 kwietnia 2008 #2 Napisano 9 kwietnia 2008 Kamień na podłodze w kuchni i łazience jest nieco ryzykowny.Widziałem już trwale przebarwiony kamień,kiedy na podłogę wylało się coś kolorowego albo barwnik z dywanika puścił pod wpływem wody.Taki kamień trzeba zaimpregnować co jakiś czas.
MODNA Napisano 10 kwietnia 2008 #3 Napisano 10 kwietnia 2008 Cytat nie chcę klasycznych płytek w łazience, jednocześnie drewno tam jakoś mi nie pasuje:/ myślałam o kamiennej mozaice ale nie wiem czy te rzeczy można zamontować na podłodze? Macie może coś takiego?Albo wiecie gdzie szukać? Granitowych płyt nic prócz kwasu nie rusza.Kamienna mozaika to nie wiem jak wygląda.Mam takie połamane płyty ułożone jak mozaika w ogrodzie wprost na gruncie.Namiar na firmę www.i-mar.pl
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się