-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez klamkidodrzwi.sklep.pl: Istotne wydarzenie dla branży, ale przydałoby się więcej merytoryki -
Już 22 stycznia 2026 r. w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach rozpocznie się jubileuszowa 10. edycja targów 4 Design Days – jedno z najważniejszych wydarzeń poświęconych architekturze, designowi oraz rynkowi nieruchomości. Z radością informujemy, że w gronie wystawców tegorocznej edycji znajdzie się firma FAKRO, światowy wicelider w produkcji okien dachowych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/aktualnosci/118605-jubileuszowa-10-edycja-4-design-days-z-udzialem-fakro
-
Jak będziecie ścierać ten 1cm z tych trzech na tym XPSesie, to ok, tak żeby wyrównać tam gdzie się będzie łączył z tym na 2cm, bo inaczej to będzie tak jak sobie postawiłem kufel z piwem w hotelu Okęcie i okazało się że jeden stół był o 1cm niższy pod obrusem i zalałem dwa obiady na raz. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Właśnie dzisiaj to mierzyłem i będę miał około 2,47m. Nie jest idealnie ale chyba tragedii też nie będzie, dzięki za odpowiedzi
-
Tylko zmierz jeszcze ile Ci wtedy zostanie centymetrów do sufitu. Żebyś się w mieszkaniu garbić nie musiał.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się