Skocz do zawartości

Sprzedam/kupię stare drewno rozbiórkowe.

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry,

Przedstawiam Państwu ofertę fimy WOOD-FERT: skup i sprzedaż starego drewna, rozbiórka starych drewnianych domów, stodół.

Oferujemy szeroki asortyment drewnianych produktów: deski, płyty, panele, belki – każdy z nich niesie ze sobą historię i jest gotowy do przyjęcia nowej roli. Od ścian obiciowych po unikalne meble – nasze drewno dodaje charakteru każdemu projektowi.

Masz stodołę, szopę, dom, wiatrak lub inną konstrukcję drewnianą?

Skupujemy stare drewno, dając mu nowe życie. Odkryj z nami wartość drzemiącą w Twoich drewnianych konstrukcjach.

Jeśli stoisz przed wyborem, co zrobić ze starą konstrukcją drewnianą, wybierz opcję, która przyczynia się do Twojego zysku – sprzedaj nam swoje stare drewno.

Działamy na terenie województw: świętokrzyskiego, mazowieckiego, lubelskiego, łódzkiego, małopolskiego, podkarpackiego i śląskiego.

Odkupimy Twoje stare deski, belki i inne elementy drewniane.

Oferujemy kompleksową rozbiórkę – od dachu, aż po fundamenty. Niezależnie od rozmiaru i kondycji Twojego budynku, gwarantujemy uczciwe wyceny i płatność gotówką.

Od 2016 roku jesteśmy na rynku międzynarodowym, dostarczając starannie wyselekcjonowane, stare drewno, stare deski z Polski. Nasze doświadczenie i położenie pozwalają na dostarczanie drewna, które jest nie tylko estetycznie wyjątkowe, ale i trwałe z zachowaną dozą historii.

Jako wiodący specjaliści w obróbce i sprzedaży starego drewna, dostarczamy produkty najwyższej jakości na terenie całej Europy. Nasze unikalne stare deski, płyty, panele i belki doskonale sprawdzą się w projektach wnętrzarskich oraz przy tworzeniu niepowtarzalnych mebli.

Nasze bogate doświadczenie na rynku międzynarodowym pozwala nam obsługiwać klientów z różnych zakątków Europy. Elastycznie dostosowujemy się do różnych potrzeb i wymagań, zapewniając kompleksową obsługę – od momentu wyboru materiału, aż po jego dostawę.

https://woodfert.eu/skup-starego-drewna/

Napisano
2 godziny temu, Przemysław123 napisał:

Masz stodołę, szopę, dom, wiatrak lub inną konstrukcję drewnianą?

Skupujemy stare drewno, dając mu nowe życie. 

Guzik prawda. Zadzwoniłem z ofertą do takiej firmy i od razu padło pytanie: Budynek był ogrzewany? To nie mamy o czym gadać.

I deski poszły w piec.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Jestem zainteresowany jestem.Tylko tez pracuje.To nie jest polski dom.mieszkam w innym kraju.Duzo informacji przydatnych mi podaliście.Co to jest ten inhibitor?Jakie informacje są jeszcze potrzebne?
    • Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalnością jest programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i zarządzanie serwerami, marketing, hakowanie i lubimy wyzwania związane z podejmowaniem zadań, w których większość innych się poddaje..   Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Usuwanie karalności, zwiększanie wyniku kredytowego, zmiana oceny za kurs szkolny, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełen pakiet, uzyskiwanie dostępu do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie potrzebnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Zdobycie prywatnych informacji od kogoś, zrujnowanie biznesu przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz, możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń ani granic co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!   E-mail: Blackhat_plug@hotmail.com
    • Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalnością jest programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i zarządzanie serwerami, marketing, hakowanie i lubimy wyzwania związane z podejmowaniem zadań, w których większość innych się poddaje..   Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Usuwanie karalności, zwiększanie wyniku kredytowego, zmiana oceny za kurs szkolny, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełen pakiet, uzyskiwanie dostępu do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie potrzebnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Zdobycie prywatnych informacji od kogoś, zrujnowanie biznesu przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz, możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń ani granic co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!   E-mail: Blackhat_plug@hotmail.com
    • Obstawiać to my możemy różnie, w zależności od naszej wiedzy o takich układach, ale @macijek - żebyś mógł mu KONKRETNE pomóc - musi podać więcej danych, a on wrzucił temat i od 20 godzin jakby nie jest zainteresowany odpowiedzią...   A najlepiej, gdyby zaprosił na konsultację jakiegoś kumatego hydraulika i on, widząc jak wygląda sytuacja - pokaże co zamknąć, co ewentualnie zaślepić, co zostawić bez zmiany...
    • W zależności jaki jest zasobnik, obstawiam że stojący, a w tej sytuacji woda do góry nie popłynie. A jak wiszący, to obstawiam, że ma zawory odcinające na we/wy. Poza tym, przy kotle gazowym wydaje mi się że CWU ma swój osobny obieg i w tej sytuacji nie trzeba nic ruszać. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...