Skocz do zawartości

Historia edycji

Alicja Szymczak

Alicja Szymczak

44 minuty temu, podczytywacz napisał:

Nie wstydź się i wrzuć kilka fotek tego co jest i okolicy brodzika, one "powiedzą" więcej, niż Twój opis...

Nie wiem skąd te złośliwości. Coś ci zrobiłam czy po prostu lubisz się dowartościować w internecie?

Fotek nie mam, bo tam jeszcze nie mieszkam. Niedawno kupiłam to mieszkanie i tylko będę je odświeżać. 

44 minuty temu, podczytywacz napisał:

Zawiesisz zasłonkę?

A co to ma wspólnego z moim pytaniem?

---------------------------

Dodam jeszcze, że jest tam także panel prysznicowy, który również trzeba zdemontować. Coś w tym stylu: https://i.ibb.co/DWZGL87/panel.png - nie dokładnie taki sam ale podobny.
Nawet nie wiem, kto dokładnie się tym zajmuje, w sensie czy tylko hydraulik, czy jednak do demontażu kabiny z brodzikiem mam jeszcze szukać kogoś dodatkowo? W zasadzie chciałabym to zrobić dwuetapowo, tzn. najpierw wszystko zdemontować, żeby ocenić, jaki w ogóle brodzik powinnam kupić, bo nawet nie wiem, do którego miejsca sięgają kafelki, a wolałabym mniejszy niż jest obecnie. Tak więc jakby ktoś mógł z osobna podać koszt samego demontażu, to będę wdzięczna

Alicja Szymczak

Alicja Szymczak

43 minuty temu, podczytywacz napisał:

Nie wstydź się i wrzuć kilka fotek tego co jest i okolicy brodzika, one "powiedzą" więcej, niż Twój opis...

Nie wiem skąd te złośliwości. Coś ci zrobiłam czy po prostu lubisz się dowartościować w internecie?

Fotek nie mam, bo tam jeszcze nie mieszkam. Niedawno kupiłam to mieszkanie i tylko będę je odświeżać. 

43 minuty temu, podczytywacz napisał:

Zawiesisz zasłonkę?

Dodam jeszcze, że jest tam także panel prysznicowy, który również trzeba zdemontować. Coś w tym stylu: https://i.ibb.co/DWZGL87/panel.png - nie dokładnie taki sam ale podobny.
Nawet nie wiem, kto dokładnie się tym zajmuje, w sensie czy tylko hydraulik, czy jednak do demontażu kabiny z brodzikiem mam jeszcze szukać kogoś dodatkowo? W zasadzie chciałabym to zrobić dwuetapowo, tzn. najpierw wszystko zdemontować żeby ocenić, jaki w ogóle brodzik powinnam kupić, bo nawet nie wiem, do którego miejsca sięgają kafelki, a wolałabym mniejszy niż jest obecnie. Tak więc jakby ktoś mógł z osobna podać koszt samego demontażu, to będę wdzięczna

Alicja Szymczak

Alicja Szymczak

33 minuty temu, podczytywacz napisał:

34 minuty temu, podczytywacz napisał:

Zawiesisz zasłonkę?

Nawet nie wiem, kto dokładnie się tym zajmuje, w sensie czy tylko hydraulik, czy jednak do demontażu kabiny z brodzikiem mam jeszcze szukać kogoś dodatkowo? W zasadzie chciałabym to zrobić dwuetapowo, tzn. najpierw wszystko zdemontować żeby ocenić, jaki w ogóle brodzik powinnam kupić, bo nawet nie wiem, do którego miejsca sięgają kafelki, a wolałabym mniejszy niż jest obecnie. Tak więc jakby ktoś mógł z osobna podać koszt samego demontażu, to będę wdzięczna

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...