Skocz do zawartości

Historia edycji

Joanna Wyrobek

Joanna Wyrobek

Poprawa przejrzystości tekstu

Bardzo proszę o pomoc w następującej sprawie. Mam szafę, której tył to dykta. Chcę przykleić lusterka Loft z Ikei.
Oryginalne naklejki z Ikei, czyli dwustronna taśma do mocowania tych luster nie sprawdzają się, bo dykta jest elastyczna i nierówna i zawsze przynajmniej jedna naklejka nie chwyta i nie trzyma.

Boję się, że lustra poodpadają na tych oryginalnych naklejkach.

Mam już kupiony w związku z tym klej montażowy, ale chcę zapytać czy to dobry pomysł aby przykleić na takim kleju i czy mogę czymś zagruntować tę dyktę zanim zacznę przyklejać lustra.

Mam Bolla Spray do gruntowania powierzchni plastikowych, mam też podkład epoksydowy, ale jedno jest do plastiku a drugie do metalu.

Wymiary lusterek to 15 cm x 15 cm.

Joanna Wyrobek

Joanna Wyrobek

Bardzo proszę o pomoc w następującej sprawie. Mam szafę, której tył to dykta. Naklejki oryginalne z ikei nie do końca się sprawdzają, bo dykta jest elastyczna i nierówna i zawsze przynajmniej jedna naklejka nie chwyta i nie trzyma. Mam już kupiony w związku z tym klej montażowy, ale chcę zapytać czy mogę czymś zagruntować tę dyktę. Mam Bolla Spray do gruntowania powierzchni plastikowych, mam też podkład epoksydowy, ale jedno jest do plastiku a drugie do metalu.

Proszę o pomoc czy gruntować dyktę a jak tak to czym i czy to dobry pomysł przykleić te lusterka klejem montażowym. Wymiary lusterek to 15 cm x 15 cm.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...