Skocz do zawartości

Historia edycji

Robben1624

Robben1624

Dzięki wielkie za info. Właśnie o takie rozwiązania mi chodzi jak ten prysznic żeby można było w przyszłości łatwo wymienić bez robienia aż za nadto burdelu. Może macie też jakieś pomysły na aneks kuchenny? Montaż blatu i na wymiar aneks to też wysoki wydatek. Co do łazienki to będzie ona bardzo mała i kładzenie płytek w za prysznicem i za umywalką nie wiem czy nie oszpeci jej trochę. No i najważniejsze co byście polecili w takim razie na podłogę w łazience ? Koniecznie płytki ?:-/ Jakoś mi te płytki spowszedniały i dlatego tak się ich wystrzegam a jak chcesz zmienić to kucia co niemiara. A ta farba do łazienek wytrzymuje wilgoć?

Jeszcze mam pytanie o malowanie bez gładzi, bo jest takie w ofercie. Co to znaczy w praktyce? Ze ścianą będzie chropowata?

Robben1624

Robben1624

Dzięki wielkie za info. Właśnie o takie rozwiązania mi chodzi jak ten prysznic żeby można było w przyszłości łatwo wymienić bez robienia aż za nadto burdelu. Może macie też jakieś pomysły na aneks kuchenny? Montaż blatu i na wymiar aneks to też wysoki wydatek. Co do łazienki to będzie ona bardzo mała i kładzenie płytek w za prysznicem i za umywalką nie wiem czy nie oszpeci jej trochę. No i najważniejsze co byście polecili w takim razie na podłogę w łazience ? Koniecznie płytki ?:-/ Jakoś mi te płytki spowszedniały i dlatego tak się ich wystrzegam a jak chcesz zmienić to kucia co niemiara. 

Jeszcze mam pytanie o malowanie bez gładzi, bo jest takie w ofercie. Co to znaczy w praktyce? Ze ścianą będzie chropowata?

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...