Skocz do zawartości

Historia edycji

Cinek88

Cinek88

Cześć,

Robię przedściankę w łazience, będzie oddalona od głównej ściany o 15cm by się zlicowało ładnie z geberitem. Pytanie czym przymocować profile CD do ściany (wieszaki widzę mają mac długość 22,5cm a ja potrzebuje 30cm, tak? i czy mogę wepchać pomiędzy ściankę a ścianę, wełne? Za ścianką będą rury do prysznica i system podtynkowy.

tak to będzie wyglądać, za odpływem (odpływ będzie przymocowany do ścianki, po lewej geberit.

334896050_208747218365092_3341855890623892623_n.jpg

Cinek88

Cinek88

Cześć,

Robię przedściankę w łazience, będzie oddalona od głównej ściany o 15cm by się zlicowało ładnie z geberitem. Pytanie czym przymocować profile CD do ściany (wieszaki widzę mają mac długość 22,5cm a ja potrzebuje 30cm, tak? i czy mogę wepchać pomiędzy ściankę a ścianę, wełne? Za ścianką będą rury do prysznica i system podtynkowy.

Cinek88

Cinek88

Cześć,

Robię przedściankę w łazience, będzie oddalona od głównej ściany o 15cm by się zlicowało ładnie z geberitem. Pytanie czym przymocować profile CD do ściany (wieszaki widzę mają mac długość 225cm a ja potrzebuje 30cm, tak? i czy mogę wepchać pomiędzy ściankę a ścianę, wełne? Za ścianką będą rury do prysznica i system podtynkowy.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...