dorota830 Napisano 19 marca 2011 Udostępnij #101 Napisano 19 marca 2011 Wprowadzilismy kilka zmian w projekcie, mianowicie: poszerzylismy wykusz z lewej strony, poszerzylismy balkon nad drzwiami wejsciowymi i poszerzylismy klatke schodowa. Sizarka jest pomniejszona na rzecz szafy wnekowej (przy drzwiach wejsciowych). Dokonalismy jeszcze kilka -innych-drobnych zmian wewnatrz budynku.Okna, drzwi i brama garazowa zamowione - montaz na poczatku lipca. Miedzyczasie w planach: rozprowadzenie kanalizacji..., wylewki, swiatło, tynki.Interesuja nas zdiecia z wykonczeniowki. Czy mógłby nam ktoś przysłać zdjęcia z realizacji, konkretnie jak prezentuje się wnętrze domu, czy kuchnia -w realu-rzeczywiscie jest mala, jak prezentuje sie salon, itp...? Bardzo prosimy o prywatna wiadomosc: dkstawowczyk@yahoo.pl Bedziemy wdzieczni za kazda wskazowkePozdrawiamy i zyczymy powodzenia w realizacjidorota i karol z woj. swietokrzyskiego Link do komentarza
seba2011 Napisano 29 marca 2011 Udostępnij #102 Napisano 29 marca 2011 WitamSkończyliśmy tynkowanie, teraz czekamy na hydraulika, chciałam małą kuchnie, a teraz zacyzna mnie nurtować jak ją urządzić, super jakby ktoś wstawił foteczki z kuchni,( bądz prywatnie na meila jasia@ujasi.pl) wilekie dzięki!zalanczam kilka fotek. Pozdrawiam Kasia i Seba Link do komentarza
biedroneczka25 Napisano 30 marca 2011 Udostępnij #103 Napisano 30 marca 2011 Witajcie mam pytanko do Seba2011, ile w ostateczności tynkarze wyliczyli Wam m2 tynkowania? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Link do komentarza
seba2011 Napisano 30 marca 2011 Udostępnij #104 Napisano 30 marca 2011 Cytat Witajcie mam pytanko do Seba2011, ile w ostateczności tynkarze wyliczyli Wam m2 tynkowania? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Witaj! Początkowa opcja to 600m2, lk projekt wyliczylo duzo mniej, jednak jak sie dowiedzielismy dzwoniąc do nich to mają błąd w kosztorysie.Ostatecznie po odliczeniu otworów z oknami wyszło 570m2.Pozdrawiam Link do komentarza
seba2011 Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #105 Napisano 20 czerwca 2011 Witam forumowiczów:) buduyjacych i tych którzy juz mają to szczescie i skonczyli Mam pytanko, ile metrow szesciennych lub kwadratowych wyszlo Wam na ocieplenie budynku lk 489??Pozdrawiam:) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się