Karolczyk98
Dziękuje za poświęcony czas i analizę mojego założenia, pod tytułem garaż
Przyjąłem nowe parametry ze względu na dach i wierzbę jej parametry
1. Garaż zostanie lekko wkopany i w zagospodarowaniu działki teren zostanie podniesiony
2. Kont dachu 9 stopni
Tak będzie projekt garażu z zagospodarowaniem działki "pozwolenie na budowę"
Załączam rysunki
Chyba źle się wyraziłem z tym prostopadłym. Bo te od Knaufa znam. Ale chodzi mi o to, jak wsadzisz profil CD 60 do profila UD 30, to ta pierwsza od Edmy teoretycznie może być. Bo raz, że trzeba wziąć w oko zaciskarki całe 3cm profila CD 60, dwa, że trzeba z tyłu CD 60 wsadzić jedną końcówkę do profila UD 30. O taką czynność chodzi. Bo dwa profile CD czy UD 60 to każda zaciskarka zaciśnie. A takiej zaciskarki jak na tym filmie nie znalazłem, a wszędzie w komentarzach piszą między innymi przy zaciskarce Knaufa, że tak jak ja chce nie da rady. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka O taką właśnie chodzi jak ta z Edmy, tylko 400zł to nie mało kasy. https://allegro.pl/oferta/edma-ergotop-uniwersalna-zaciskarka-do-kazdego-rod-16850270404 Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Tylko na tym obrazku dolny profil to raczej UD 60, ja mam wszędzie UD 30 i do tego wsadzam CD 60, także nie wiem czy się zmieści. Druga sprawa, czy w ogóle według Ciebie trzeba to połączenie zaciskać? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka