Na brzegach płytki mozaiki odklejają się, w kącie między toaletą a wanną są krzywo przycięte i zalane fugą. Jak wybrnąć z tej sytuacji? Co zaproponować wykonczeniowcowi? Pozostałe efekty pracy raczej mi się podobają..
Na brzegach płytki mozaiki odklejają się, w kącie między toaletą a wanną są krzywo przycięte i zalane fugą. Jak wybrnąć z tej sytuacji? Ci zaproponować wykonczeniowcowi? Pozostałe efekty pracy raczej mi się podobają..
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
A kto Ci opowiadał bajki że nie wydobywamy??? W Wigilię bajdy prawisz?
Wpadnij do mnie, mam jeszcze z pół tony, taki właśnie z lat 80-tych. Oddam Ci darmo abyś się nacieszył.
Zima nadciąga, to go pokruszysz i oblodzoną dróżkę posypiesz, bo do palenia on się nie nadawał i nie nadaje.
Prawdziwy fachowiec nie przychodzi tu się uczyć, bo uczył się w szkole. A Twoje krytyki laikowi w niczym nie pomagają. Mędrkować każdy potrafi, nawet przedszkolak, tyle że z tego nic nie wynika.
Komentarz dodany przez Alek: Prawdziwy fachowiec profesjonalista dostrzeże te bzdury oi nie trzeba mu konkretnie tych bzdetów pokazywać a laikowi to po co? przecież mając odrobine rozumu nie będzie sam robił instalacji.
Komentarz dodany przez EKOLOG: O ile pamietam kiedys mozna ,było kupic t.z brykiet,czyli prasowanyy w brykiety miał weglowy ,który idealnie sprawdzał się w piecach węglowych a tagże w kuchniach domowych ,uzywanych czesto na wsi.Śpimy na weglu ,sprowadzamy go z Weneuzeli,Kazachstanu ...A nasz???? O tym decyduje Unia a w szczgólnosci N I E M C Y , Oni mogą wydobywać brunatny a my nie mozemy dlaczego ??? EKOLOGIA w Europie, a reszta swiata ma to w.........