Jak uzyskać optymalną temperaturę w mieszkaniu?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dyskusja na forum: Segregacja tekstyliów 2025: gdzie wyrzucić ubrania? Nowe zasady segregacji śmieci
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Tadek: Bzdura jeszcze jeździć, a kto za paliwo zwróci ? -
Dyskusja na forum: Segregacja tekstyliów 2025: gdzie wyrzucić ubrania? Nowe zasady segregacji śmieciOd 1 stycznia 2025 r. nie wolno wyrzucać obuwia, odzieży i tekstyliów do pojemników z odpadami zmieszanymi. Nowe przepisy segregacji śmieci jasno wskazują, gdzie powinny one trafiać. Sprawdź, gdzie możesz je wyrzucić. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/poradnik-prawny/a/114446-segregacja-tekstyliow-2025-gdzie-wyrzucic-ubrania-nowe-zasady-segregacji-smieci
-
Z tego co wiem to chyba Pani Anna W., która dokonała tego pomówienia przegrała już jedną sprawę karną w związku z przedmiotowym pomówieniem. Teraz toczy się kolejna sprawa, w której Pani Anna W. zasiada na ławie oskarżonych... Może Pani W. napisze prawdę na swój temat i poinformuje wszystkich jak to Pani Anna W. spotykała się z Panem Bartkiem i raz płakała i prosiła o pomoc w rozwiązywaniu problemów a innym razem wyzywała go przez telefon. Myślę, że drugą sprawę karną Pani również przegra - ciekawe co Pani zrobi, jak sąd nakaże zapłacenie odszkodowania. Pozdrawiam Panią i życzę refleksji podczas oczerniania innych ludzi i podmiotów publicznie, bo może to się dla Pani zakończyć podobnie - oskarżeniem i zasiadaniem na ławie oskarżonych.....
-
gównem jarasz i tyle, tak jak ja, gówno sprzedają i pierdzielą, że trujesz, to jest najfajniejsze
-
Bardzo prawdopodobne. Ale obniżenie komina mogło zaburzyć ciąg, więc pogorszyć spalanie, co dodatkowo jeszcze potęguje skutki. A swoją drogą, sadza to bardzo chodliwy towar w światowym handlu. I nietani. Ale bez dodatku węgla kamiennego, czy kolumbijskiego szlamu.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się