Pomocnik Napisano 9 września 2021 Udostępnij #1 Napisano 9 września 2021 Chciałbym wybudować obok domu całoroczny ogród zimowy i nie bardzo wiem, od czego zacząć. Czy musi on być ogrzewany? Czy mogę pobudować go na bazie istniejącego tarasu? Ile taka inwestycja może mnie kosztować? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrod/a/55-ogrod-zimowy-pod-oslona-nieba Link do komentarza
Gość A Kowalska Napisano 9 września 2021 Udostępnij #2 Napisano 9 września 2021 trochę dziwnie się czyta ten artykuł kobiecie;) dlaczego zwracacie się do czytelnika per 'Pan'? kobiety nie chcą ogrodów zimowych? Link do komentarza
Redakcja Napisano 9 września 2021 Udostępnij #3 Napisano 9 września 2021 1 godzinę temu, Gość A Kowalska napisał: trochę dziwnie się czyta ten artykuł kobiecie;) dlaczego zwracacie się do czytelnika per 'Pan'? kobiety nie chcą ogrodów zimowych? Proszę się nie obrażać Pytanie zadał mężczyzna, co wynika z formy „Chciałbym”, „mogę” i odpowiedź jest tak skierowana, ale kobiety też mogą skorzystać z porady Link do komentarza
Gość Wiesiek Napisano 8 września 2022 Udostępnij #4 Napisano 8 września 2022 1) Ogród zimowy jest zawsze konstrukcja ciepłą to co widzę na pierwszym zdjęciu nie jest ogrodem zimowym., a zabudowa tarasu, sezonową . Dwa inne zdjęcia też nie są ogrodami zimowymi 2) Aluminium się nie odkształca. No chyba , że trafi na domowego szkodnika. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się