TeresaR Napisano 22 lipca 2021 #1 Napisano 22 lipca 2021 Czy istnieje u Państwa możliwość zamówienia blachodachowki płaskiej ? Coś podobnego do tego produktu by mnie interesowało.
Ekspert Pruszyński Napisano 22 lipca 2021 #2 Napisano 22 lipca 2021 Dzień dobry, Posiadamy w ofercie blachodachówkę zbliżoną kształtem do tej na załączonym zdjęciu. Produkt ten to blachodachówka PŁASKA PLUS: Więcej informacji na stronie firmowej Blachy Pruszyński:https://pruszynski.com.pl/blachodachowka-plaska-plus,prod,57,3034.php Można ją montować panel w panel lub na "mijankę". ________________________________________ Blachodachówka PŁASKA PLUS Blachy Pruszyński
TeresaR Napisano 23 lipca 2021 Autor #3 Napisano 23 lipca 2021 Dziękuję za odp. A proszę mi jeszcze odpowiedzieć, czy gdzieś zobaczę, w internecie, dachy z tą blachodachówką?
Ekspert Pruszyński Napisano 23 lipca 2021 #5 Napisano 23 lipca 2021 Na portalu społecznościowym Facebook prowadzimy fan-page DACHYRealizacje na którym udostępniamy realizacje dachów z produktów Blachy Pruszyński. Można tam wyszukwać produkty po nazwach.https://www.facebook.com/DACHYrealizacje/
demo Napisano 23 lipca 2021 #6 Napisano 23 lipca 2021 1 godzinę temu, Swierol napisał: Fatalny jest ten wzór. Fatalny tylko dlatego że Tobie się nie podoba, czy masz jakieś inne uzasadnienie tej opinii?.
demo Napisano 23 lipca 2021 #8 Napisano 23 lipca 2021 Pewno dlatego że to najchętniej ostatnio stosowany wzór.
TeresaR Napisano 26 lipca 2021 Autor #9 Napisano 26 lipca 2021 A mnie się podoba Właśnie na mijankę montowana fajnie wygląda.
Ekspert Pruszyński Napisano 26 lipca 2021 #10 Napisano 26 lipca 2021 5 godzin temu, TeresaR napisał: A mnie się podoba Właśnie na mijankę montowana fajnie wygląda. Cieszy nas, że podoba się Pani ta blachodachówka
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się