Skocz do zawartości

Historia edycji

mirek65

mirek65

że co? dalej nie wiem kto może odebrać rusztowanie np. w firmie myjącej elewacje, a takiej kierownik budowy do niczego nie jest potrzebny czy podczas jakichś mniejszych remontów. No z przeszkoleniem na montażystę problemu nie ma, ale odebrać nie ma komu, jakieś to nienormalne ;|

i na miarę swoich możliwości robiłem research i żadnejj sensownej odpowiedzi nie znalazłem. To znaczy, że wszelkie drobne prace które odbywają się na rusztowaniach, a te nie są zmontowane przez montażystę i odebrane przez kierownika budowy odbywają się poniekąd nielegalnie ;|

mirek65

mirek65

że co? dalej nie wiem kto może odebrać rusztowanie np. w firmie myjącej elewacje, a takiej kierownik budowy do niczego nie jest potrzebny czy podczas jakichś mniejszych remontów. No z przeszkoleniem na montażystę problemu nie ma, ale odebrać nie ma komu, jakieś to nienormalne ;|

i na miarę swoich możliwości robiłem research i żadnejj sensownej odpowiedzi nie znalazłem. To znaczy, że wszelkie drobne prace które odbywają się na rusztowaniach, a nie a te nie są zmontowane przez montażystę i odebrane przez kierownika budowy odbywają się poniekąd nielegalnie ;|

mirek65

mirek65

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...