Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszZ

lukaszZ

7 minut temu, Elfir napisał:

W rowie jest woda równo z poziomem gruntu?
W takiej sytuacji nie kupowałabym tej działki, bo przecież to bagno a nie teren budowlany.

Sugerowałam się rowami w mojej okolicy, gdzie w rowie woda jest poniżej 1,5 m pow. terenu a latem potrafi zniknąć zupełnie. 
b70de6a04814bfd3061474266d72

skoro rów nie będzie leżał na twojej działce, czyszczeniem zajmuje się jego właściciel.

Jak widac na zdjeciu do poziomu gruntu jeszcze brakuje. Ale ogolnie teren dzialki nie jest mokry teraz 3 dni u nas padalo i woda w rowie nie podniosla sie a teren nie jest podmokly ziemia jest sucha nie zapada sie czlowiek tak jak ogladalem gdzie indziej. 

lukaszZ

lukaszZ

5 minut temu, Elfir napisał:

W rowie jest woda równo z poziomem gruntu?
W takiej sytuacji nie kupowałabym tej działki, bo przecież to bagno a nie teren budowlany.

Sugerowałam się rowami w mojej okolicy, gdzie w rowie woda jest poniżej 1,5 m pow. terenu a latem potrafi zniknąć zupełnie. 
b70de6a04814bfd3061474266d72

skoro rów nie będzie leżał na twojej działce, czyszczeniem zajmuje się jego właściciel.

Jak widac na zdjeciu do poziomu gruntu jeszcze brakuje. Ale ogolnie teren dzialki nie jest mokry teraz 3 dni u nas padalo i woda w rowie nie podniosla sie a teren nie jest podmokly nie zapada sie czlowiek tak jak ogladalem gdzie indziej. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...