Projekt Szafka łazienkowa ukończony z sukcesem. Blat dębowy zalany żywicą i zmatowiony (z braku innych narzędzi odkryłem że żyrafa do gładzi, idealnie się do tego nadaje) Płyta mdf 16. Biorąc pod uwagę, że żaden ze mnie stolarz, to jestem zadowolony z efektu
Projekt Szafka łazienkowa ukończony z sukcesem. Blat dębowy zalanay żywicą i zmatowiony (z braku innych narzędzi odkryłem że żyrafa do gładzi, idealnie się do tego nadaje) Płyta mdf 16. Biorąc pod uwagę, że żaden ze mnie stolarz, to jestem zadowolony z efektu
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Obstawiałbym rekuperator (centralę wentylacyjną).
Pomysł robienia drugiego wejścia tuż obok wejścia głównego mnie nie przekonuje. Tym bardziej, że z sieni jest przejście do tego pomieszczenia.
to może zamiast projektanta odpowiem - to po prostu wejście gospodarcze, jak włazisz z "pola" usyfiony to masz szansę tego nie donieść do części mieszkalnej i tyle, inaczej tego nie widzę
to cuś naprzeciwko drzwi, intryguje mnie, co to?
Dobry wybór to certyfikowane czujki z możliwością podłączenia do centrali i zewnętrznego sygnalizatora. Kluczowe żeby sygnalizator był akustyczno-optyczny i zamontowany tam gdzie ludzie muszą go usłyszeć, niekoniecznie przy czujce. Firestop.pl ma w ofercie czujki i sygnalizatory SAO-P8 z certyfikatem CNBOP, sprawdzą się zarówno w domu jak i w obiektach komercyjnych.