Podłączenie zmywarki nie koło zlewu w zabudowie o głebokość 60cm
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Panowie, naprawdę z czego wy macie te ogrodzenia, ja mam dom przy lesie i różne zwierzaki mi latają pod płotem a problemów żadnych nie ma Chyba musze zaczać polecać bo jak widac nie wszystkim się tak dobrze trafiło Jak ktoś szuka to ja mam dokladnie te https://www.kam-tech.info/oferty/ogrodzenia-modulowe-roma-horizon/
-
To sporo Ci zeszło, lepiej dla zdrowia 🙂 Mamy na tapecie kolejny temat, którym jest zabudowa junkersa aż do wysokości maskownicy rurek, czyli prawie po sam sufit 🙂 Zasłoni przy okazji aluminiowa wielką rurę, która jest widoczna nad piecykiem i zestaw rurek, umieszczonych tuż pod junkersem Miejsce wietrzenia będzie u góry i na dole zabudowy (brak pełnej zabudowy). Zastosowany materiał musi być niepalny. Konstrukcja będzie z profili stalowych (jak regał). Trzeba to czymś obłożyć. Obstawiliśmy wstępnie blachę, pomalowaną proszkowo na czarny mat. Dragon jednak pracuje w robocie między innymi z płytami typu dibond. I to jest strzał w dychę. Płyta kompozytowa z rdzeniem aluminiowym w opcji czarny mat. Planujemy tak. Konstrukcja z profili na stałe będzie przykręcona do ściany. Przykręcone zostaną do boków elementy z dibondu. Front będą stanowiły drzwiczki z dibondu szerokie na 45 cm i wysokie na około 110 cm. Zakryją urządzenie z całym orurowaniem, a jednocześnie będą otwierane, aby zapewnić swobodny dostęp do Junkersa. Drzwiczki zamocowane będą na widocznych loftowych zawiasach. Na drzwiczkach zawisną fajne loftowe wieszaki na ręczniki 🙂 Mam nadzieję, że fajnie nam się to zepnie z całością wnętrza 🙂
-
Przez Ekspert Pruszyński · Napisano
Wszystko co najważniejsze, znajduje się w zaleceniach na naszej stronie. Link w poście powyżej. Tak, włókninę należy usunąć (stopić palnikiem 650°C) nie tylko w okapie, ale także na każdym zakładzie poprzecznym (gdy jeden arkusz nachodzi na drugi). Jeśli tego nie zrobimy, włóknina górnego arkusza będzie zasysać wodę z dolnego arkusza, wprowadzając wilgoć bezpośrednio pod konstrukcję dachu w miejscu łączenia. Topienie zamyka pory włókniny i uniemożliwia transport wody. -
Dzisiaj będzie pierwszy, poważny test. Niebo zaciągnięte chmurami, ale produkcja z paneli wynosi od 0,4 do nawet 0,7 kW. Bieżące potrzeby są pokrywane, ale czy bateria do wieczora się naładuje? Zobaczymy.
-
Co to jest 10 kilo? Ja już zmniejszyłem się o 34 kg. Serio. Od października 2024. A teraz wszyscy mają tanią szansę.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się