W zlewozmywaki jest dodatkowa dziura na ściance bocznej gdzie zlatuje tam woda jak myjemy naczynia .. i wylatuje mi ta woda pod szafki z tej dziury czym to zakleić żeby nie leciało ??
W zlewozmywaki jest dodatkowa dziura na ściance bocznej gdzie zlatuje tam woda jak myjemy naczynia .. i wylatuje mi ta woda pod szafki z tej dziury czym to zakleić żeby nie leciało ??
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
puszki miałem już głębokie, po ilości przewodów i żył domyśliłem się, że nie będzie lekko.
Zamontowałem te włączniki podwójne dziś, wszystko działa
Wielkie dzięki za udzielona pomoc.
Specyfikujemy u dostawcy grubość rdzenia stalowego jako 0,50mm ... i z reguły taką otrzymujemy. W normie jest dość duża tolerancja wykonania grubości blach do produkcji, natomiast nam się udaje zawsze otrzymać wyspecyfikowaną grubość w zamówieniu do dostawcy!
Mamy znajomych w miejscowości, w której leży ta działka i podczas ostatniej powodzi z zeszłego roku było sucho i Odra nie wylała, bo to o Odrze mowa. Co do tego, co było kiedyś - nie mam pojęcia.
Oczywiście biorę pod uwagę, że odległość nie jest ogromna i liczę się z tym, że zagrożenie związane w powodzią na pewno jakieś jest.
Dostanę papierologię to wrócę.
W takim razie co jest od poziomu ziemi do tej głębokości? Jakie tam jest uwarstwienie gruntu?To będzie podstawowa rzec do wyjaśnienia.
W przypadku rzeki 3 km to wcale nie tak dużo. Kiedyś wylewy mogły sięgać do terenu działki.