Wazne, ze mozna, bo trzeba, czy nie, kontrolowac na pewna bede . Chyba raz na rok wystarczy ?
Lawy podeschly, chyba sa jakies szczeliny. Mysle, ze to nic powaznego.
Bloczki troche mokna, ale to chyba nie ma znaczenia ?
Bardziej mnie martwi fakt, ze w ciagu kilku najblizszych nocy temperatura ma spasc do -4°. Jutro maja stawiac fundamenty, czy to nie jest za zimno na ich budowe ? Moze lepiej poczekac z tym na koniec tygodnia ? Ale nie wiem, czy to im nie psuje harmonogramu.
Czy te tematy i posty się w jakiś sposób pokrywają? http://www.forumbudowlane.pl/ekspertyzy-budowlane-i-opinie-techniczne/mur-oporowy-z-pustakow-szalunkowych-t81830 Niby autor ten sam, tytuł ten sam, forum nie wiem czy to samo, bo po zalogowaniu widzę nasze forum, ale posty już nie. Pytam o post użytkownika Om3k, choć takiego nie znajduje. A generalnie o mur oporowy koło drogi wysokości około 80cm, czym to i jak zazbroić i jak głęboko, bo docelowo auta 30-40ton kiedyś tam będą jeździć, a ten murek ma powstać przy tej drodze. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Komentarz dodany przez Maciej: O stan nieruchomości trzeba stale dbać, dlatego warto współpracować z profesjonalistami. Ja polecam firmę polzen z Gdańska
Drogi WSH, nie komentuj tak z ukrycia, nie bój się zarejestrować - tam podpiszesz się pod regulaminem forum, który zachęca do pisania PO POLSKU - potem zaloguj się i rozmawiajmy...
Pomóż nam i administracji podnieść poziom jak najwyżej! Skoro tu jesteś, czytasz forum, to - tak myślę - wiesz o co może chodzić na forum pisma o budowlance i nie tylko, masz swoją wiedzę i możesz się z czytelnikami nią podzielić...
Zatem nie zza winkla, otwarcie i merytorycznie tam gdzie trzeba... bo na razie tylko pyskujesz...
Pozdrawiam
Komentarz dodany przez WSH: Ot i odezwała się elita polonistów z bożej łaski,jeszcze jednego,no góra dwóch mistrzów słowa pisanego brakuje do zamknięcia stawki. Tak, trzymacie poziom poniżej punktu zero.
Recommended Posts