Skocz do zawartości

Historia edycji

iguan_21

iguan_21

Z tymi 2 metrami od sąsiada może być problem, chyba że nie będzie to na całej długości pasa, który mi odstępuje, a jedynie w miejscu w którym brakuje, wszak chodzi o jakieś 6m szerokości garażu, może wtedy dało by się coś przykombinować. Dostęp faktycznie dotyczył by tylko jednej działki. 

Jest jeszcze jedna opcja, która rozwiązuje całkowicie problem - pozbywam się garażu przy podziale działek...

iguan_21

iguan_21

Z tymi 2 metrami od sąsiada może być problem, chyba że nie będzie to na całej długości pasa, który mi odstępuje, a jedynie w miejscu w którym brakuje, wszak chodzi o jakieś 6m szerokości garażu, może wtedy dało by się coś przykombinować. Dostęp faktycznie dotyczył by tylko jednej działki. 

Jest jeszcze jedno jedna opcja, która rozwiązuje całkowicie problem - pozbywam się garażu przy podziale działek...

iguan_21

iguan_21

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...