Skocz do zawartości

Historia edycji

MacieQS

MacieQS

Witam, na przyszły rok planuję budowę domu. Jakieś 85m2 użytkowe. Parter plus sypialnie na poddaszu użytkowym. Dom w technologii tradycyjnej. Okolice Nowego Targu (Podhale). W Domu chcę zrobić rekuperację i zastanawiam się nad ogrzewaniem (gazu nie ma możliwości podpiąć). Zastanawiam się nad piecem na pellet. Czy możecie doradzić jaką formę ogrzewania (oraz koszt wykonania) można przemyśleć do takiego domu w tym miejscu? Myślę o pellecie ze względu na koszy "budowy". Swoją drogą jaka jest może być różnica w cenie zrobienia podłogówki, a zwykłych kaloryferów ? 

MacieQS

MacieQS

Witam, na przyszły rok planuję budowę domu. Jakieś 85m2 użytkowe. Parter plus sypialnie na poddaszu użytkowym. Okolice Nowego Targu (Podhale). W Domu chcę zrobić rekuperację i zastanawiam się nad ogrzewaniem (gazu nie ma możliwości podpiąć). Zastanawiam się nad piecem na pellet. Czy możecie doradzić jaką formę ogrzewania (oraz koszt wykonania) można przemyśleć do takiego domu w tym miejscu? Myślę o pellecie ze względu na koszy "budowy". Swoją drogą jaka jest może być różnica w cenie zrobienia podłogówki, a zwykłych kaloryferów ? 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...