moraweczka Napisano 20 grudnia 2007 Udostępnij #1 Napisano 20 grudnia 2007 Czy zawsze trzeba kierować się zasadą, że wielkość płytek dobiera się do wielkości łazienki???? Link do komentarza
Jagódka Napisano 21 grudnia 2007 Udostępnij #2 Napisano 21 grudnia 2007 Cytat Czy zawsze trzeba kierować się zasadą, że wielkość płytek dobiera się do wielkości łazienki???? To zależy...jeśli mała łazienka ma być urządzona w stylu minimalistycznym, wówczas można częściowo użyć płytki o dużych formatach, np. do obłożenia prostej wanny lub pod prysznic. Link do komentarza
edit Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij #3 Napisano 29 grudnia 2007 Można też do małej łazienki użyć płytek które układa sie bez fugi - są one duże, ale nie widać spoin więc nie będą zmniejszać optycznie łazienki... Link do komentarza
Kaska Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 25 stycznia 2008 Takie płytki bez widocznej fugi to świetny pomysł. Czyszczenie fug, po jakimś czasie, to jedna z gorszych prac porządkowych. Link do komentarza
Jagódka Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij #5 Napisano 25 stycznia 2008 Cytat Takie płytki bez widocznej fugi to świetny pomysł. Czyszczenie fug, po jakimś czasie, to jedna z gorszych prac porządkowych. Zgadza się. Nie wiem jak Ty, ale ja robię szczoteczką do zębów...trochę mi z tym schodzi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się